free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Λύγκος: «Είμαστε πανέτοιμοι για μία ακόμη νίκη!»

Το έναυσμα για νίκη επί του Διαφόρα Αιγάλεω που θα διατηρήσει την ομάδα του σε τροχιά ανόδου, έδωσε ο τεχνικός του Ερμή Ειρήνης Ηρακλείου Βαγγέλης Λύγκος

 

 

 

 

Με τον δείκτη αποφασιστικότητας, αλλά και την ψυχολογία στα ύψη, που απορρέει από τα συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα, ο Ερμής Ειρήνης Ηρακλείου ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τις ανάγκες της κρίσιμης εντος έδρας αναμέτρησης με τον Διαγόρα Αιγάλεω.

Άπαντες στο συγκρότημα των βορείων προαστίων αισθάνοντια πανέτοιμοι, ώστε η ομάδα να δώσει συνέχεια στην αξιομνημόνευτη πορεία της, που τη έχει οδηγήσει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα στον δεύτερο ανταγωνιστικό όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ και παράλληλα της επιτρέπει να  αισιοδοξεί βάσιμα για την εκπλήρωση του στόχου της ανόδου στην Β’ Κατηγορία.

Ο τεχνικός ηγέτης Βαγγέλης Λύγκος έδωσε το έναυσμα για νίκη απέναντι στον φιλόδοξο Διαγόρα Αιγάλεω:

«Θεωρώ ότι είμαστε απόλυτα έτοιμοι από κάθε άποψη, ώστε να φανούμε δυνατοί και να ανταποκριθούμε στις αυξημένες απαιτήσεις της αναμέτρησης, Οι παίκτες μου διψούν για επιτυχίες και παρουσιάζουν τρομερή θέληση στις προπονήσεις. Γεγονός, οποίο μόνο αισίδιοξους μπορεί να μας κάνει.»

 

Στα ευχάριστα για την τεχνική ηγεσία συγκαταλέγεται η έλλειψη αγωνιστικών προβλημάτων.

 

 

  

 

Related posts

“Καμπάνα” σε έξι παίκτες ο Α.Σ. Άφοβος Σεπολίων

Τάσος Ζαφειρίου

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου 11-12/2

Abola Newsroom

Μανωλάς: Θέλουμε να κάνουμε την υπέρβαση…

Abola Team