free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΔΑ

«Αφεντικό» ο Πυρρίχιος στον Ασπρόπυργο

 

Κριός Ασπροπύργου – Πυρρίχιος Ασπροπύργου 1-2

 

 Ο Πυρρίχιος ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι του Ασπροπύργου κόντρα στον Κριό καθώς επιβλήθηκε με 2-1 και παραμένει «ζωντανός» στην «μάχη» της παραμονής. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι, προηγήθηκαν με 2-0 με τα τέρματα των Σερταρίδη στο 42’ και Μαυράκη στο 67’ με τον Κριό, να καταφέρνει να μειώσει με το αυτογκόλ του Παπαδόπουλου στο 79′, ο οποίος διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα. Διαιτητής ήταν ο Αλιάγας με βοηθούς τους Οικονόμου και Χαντζίκο.

ΚΡΙΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ: Κατσούλας, Παπαδόπουλος, Μπαρουτίδης, Πασαλίδης, Γιαϊλίδης, Στεφανίδης, Σεϊταρίδης (73’ Σοφιανίδης), Σφακιανάκης, Μαζμανίδης, Τόλας, Βαλμάς (60’ Τσολαρίδης)

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ: Παλατσίδης, Πιπερίδης Γ., Κέλι, Καραδήμας (89’ Πουζουρίδης), Παντελής, Σερταρίδης, Αποστολόπουλος (75’ Τσούλφας), Ερμπαλίδης, Πιπερίδης Σ. (60’ Φαμελιάδης), Παπαδόπουλος, Σότα (39’ Μαυράκης)

Related posts

Ποινές από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΔΑ και οι διαιτητές και οι παρατηρητές στα ματς του Σαββατοκύριακου (9 και 10/12)

Abola Team 3

Τα αποτελέσματα της ΕΠΣΔΑ (Σάββατο 12/10)

Abola Team

Οι διαιτητές και οι παρατηρητές στα ματς του Σαββατοκύριακου (6 και 7/1) στην ΕΠΣΔΑ και η ανακοίνωση για την προπόνηση των Μικτών Παίδων και Νέων στις 8/1

Abola Team 3