free page hit counter
21.1 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Αρναούτης: «Σημαντική νίκη, συνεχίζουμε σεμνά και ταπεινά ως το τέλος»

Το στίγμα του ενόψει της απαιτητικής συνέχειας που περιμένει τον Ιωνικό, έδωσε ο αρχιτέκτονας των θριάμβων Δημήτρης Αρναούτης

 

 

 

 

Κάθε λόγο είχε ο τεχνικός του Ινωικού Δημήτρης Αρναούτης να ααισθάνετια ευχαριστημε΄νος από την σπουδαία νίκη της ομάδας του επί του Ο.Φ. Ιεράπετρα ςμε 2-0, με την οποία η ομάδα της Νεάπολης βρέθηκε στην κορυφή του πέμπτου ομίλου για πρώτη φορά στο εφετινό πρωτάθλημα:

 

Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη επί μία ςαπό τις ποιοτικότερες ομάδες του ομίλου μα ςκαι αυτή η επιτυχία δίνει μεγαλύτερη αξία στην επιτυχία μας. Το πλέον σημαντικό, όμως είναι ότι έχουμε διευρύνει το αήττητο σε 14 παιχνίδια από τότε, όπου έχω αναλάβει την ομάδα, παρουσιάζοντας παράλληλα και την καλύτερη άμυνα του ομίλου.

 

Οι παίκτες μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων για τη νίκη τους. Με τελείωσε διαφορετικούς στόχους ανέλαβα την ομάδα εκείνη τη εποχή, ενώ τώρα μιλάμε με πολύ διαφορετικά δεδομένα. Συνεχίζουμε σεμνά και ταπεινά. Απομένουν πέντε παιχνίδια πολύ σημαντικά για την ομάδα μα , τα οποία θα τα προσεγγίσουμε το καθένα ξεχωριστά. Το μυαλό και η προσοχή μας πλέον στρέφεται στο επερχόμενο ντέμπι με την Προοδευτική στον Κορυδαλλό., Ένα ντέρμπι γεμάτο ιδιαιτερότητες και έντονο παρελθόν. Θα προετομαστούμε κατάλληλα, ώστε να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

 

Related posts

Ματς διαφήμιση ανάμεσα σε Θύελλα Καμαρίου και Ακράτητο

Παντελίδης Mάνος

Σεζόν τέλος: Πρωταθλητές Χαραυγιακός και Ρουφ

Abola Team

Γ’ Εθνική: Την Τετάρτη (2/3) Χαραυγιακός – Ηλιούπολη

Abola Team