free page hit counter
20.2 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κυριακουλέας: «Να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται!»

Τους στόχους του Φωστήρα Ηλιούπολης για την καθοριστική συνέχεια, οριοθέτησε ο τεχνικός της ομάδας Παύλος Κυριακουλέας

 

 

 

Την εξαιρετική πορεία του τελευταίου διμήνου συνέχισε ακάθεκτος ο Φωστήρας Ηλιούπολης, χάρη στη σπουδαία όσο και ιδιαίτερα σημαντική εκτός έδρας νίκη του επί της ΑΕ Χαλανδρίου με 3-2.

Μία επιτυχία, η οποία συνδυάστηκε με πολύ όμορφο θέαμα και ήρθε να επιβεβαιώσει την ποοτική δουλειά που γίνεται όλο αυτό το διάστημα από τον τεχνικό Παύλο Κυριακουλέα και τους άμεσους συνεργάτες του,

Ο τεχνικός Παύλος Κυριακουλέας αναφέρθηκε στην αξία αυτής της επιτυχίας, που έφερε τους «κιτρινόμαυρους» στην ιδιαίτερα τιμητική έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του δευτέρου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ.

 

«Πήραμε μία ιδιαίτερα σημαντική νίκη επί ενός πολύ αξιόλογου αντιπάλου, όπως είναι το Χαλάνδρι και η οποία μας έδωσε τη δυνατότητα να αναρριχηθούμε στην έκτη θέση. Ουσιαστικά κλειδώσαμε κατά μεγάλο βαθμό την παραμονή μας. Πλέον από εδώ αι πέρα θα παίζουμε χωρίς ιδιαίτερο άγχος όλα τα ματς που έχουμε  εμπροστά μας και το σημαντικότερο θα επιδιώξουε να παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο. Πάμε με στόχο να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

 

 

Related posts

Πήρε το ντέρμπι η Ένωση

Βασίλης Θεόκλητος

“Aέρας” ο Απόλλων! (vid)

Abola Team

Τέλος ο Κώστας Βασίλης από τον Άγιαξ Ταύρου

Kώστας Παλαιολόγος