free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Με φόρα από το κύπελλο ο ΓΣ Αργυρούπολης!

Ερχόμενος με την ψυχολογία στα ύψη από τη νίκη κόντρα στον Ηλυσιακό για το κύπελλο ο ΓΣ Αργυρούπολης επικράτησε με 2-1 της Θύελλας Αγίου Δημητρίου.

 

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ- ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 1-2

Φανταστικό γκολ από απευθείας εκτέλεση κόρνερ των γηπεδούχων με σκόρερ τον Παπανικολάου στο 6′ (σίγουρα βοήθησε πολύ και ο δυνατός αέρας που επικρατούσε εκείνη τη στιγμή).

Νωρίτερα οι “οράνιε” προηγήθηκαν με τον Γκρεβτσίδη στο 5’  με τη νίκη στην Αργυρούπολη να τη χαρίζει τελικά στο 86’ ο Λεβέντης.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αν και το δεύτερο μέρος φαινόταν πιο μοιρασμένο. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι είχαν και αυτοί τις στιγμές τους στην εστία του Κωνσταντόπουλου, τον οποίο και απείλησαν αρκετές φορές, με τον τελευταίο να δείχνει καλά αντανακλαστικά.

Δοκάρια: 30’ Γκρεβτσίδης (κεφ), 60’ Κοκκινέλης, 90′ Υφαντής (φάουλ)

Διαιτητές: Ψαρίδης, Γούναρης, Κουντουρέλης

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Βαγγέλης Τσιώλης): Ζαγαρέλος (83’ Αφουξενίδης), Χαραλαμπόπουλος, Ασημακόπουλος, Παπαθανασίου, Ακαρέπης, Τζελέφας, Ασλάνι (60’ Καλαμάρης), Νούλας, Σουπούλι (53 Νομικός), Παπανικολάου, Κουκοβίνης.

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης): Κωνσταντόπουλος, Μεντόλι, Μ. Παπαντωνάκης, Γεωργάκας, Ξενιτόπουλος (46’ Λεβέντης), Αργύρης (57’ Γιαννίκος), Κοτόπουλος (77’ Σφακιανάκης), Υφαντής, Γκρεβτσίδης, Κοκκινέλης (92’ Κακούτης), Δρακοντίδης.

Related posts

Μ. Χατζηαλέξης-Β. Παπαδόπουλος: “Μονόδρομος η άνοδος για τον Χαραυγιακό”

Abola Team 3

Ο προπονητής του Ήφαιστου Περιστερίου Λευτέρης Αλεξάκης

Τάσος Ζαφειρίου

Δάφνη Π. Φαλήρου-Άτταλος 0-0

Abola Team