free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Πετρίδης: «Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη»

Στην αξία του «τριπόντου» επί του ΠΑΟΚ Ζωγράφου αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του ΠΟΨ Γιάννης Πετρίδης

 

 

 

 

Την εξαιρειτκη του πορεία σον πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτος ο ΠΟΨ επικρατώντας με το εμφατικό 3-0 του ΠΑΟΚ Ζωγράφου.

 

Μάλιστα η συγκεκριμένη επιτυχία της νεοφώτιστης ομάδας των βορείων προαστίων αποκά ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις εάν ληφθεί σοβαρά υπόψη το γεγονός ότι κατακτήθηκε, έχοντα ςστην τελική 18άδα 12 παίκτες γεννημένους τα έτη 2000, 2001 και 2002. Στοιχείο ενδεικτικό, της εκπληκτικής δουλειάς που γίνεται τόσο στις υποδομές όσο και στην διαδικασία μετάβασης των τααλντούχων παικτών στην πρώτη  ομάδα.

 

 Ο Πρόεδρος Γιαννης Πετρίδης επιβράβευσε τους ποδοσφαιριστές για τη σπουδαία τους νίκη, αλλά και τη εν γένει προσπάθεια που καταβάλλουν:

 

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη, η οποία μας επέτρεψε να ξεφύγουμε αρκετά από τις επικίνδυνες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Είχαμε πει ότι σε αυτά τα δέκα παιχνίδια που υπολείπονταν μέχρι τη λήξη της σεζόν, έπρεπε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπιστώνω ότι όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν πάλεψαν με το παραπάνω σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Μάλιστα, η επιτυχία μας αυτή αποκτά ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις, εάν ληφθεί σοβαρά υπόψη το γεγονός ότι σημειώθηκε, έχοντας τους 12 από τους 18 παίκτες που απάρτιζαν την αποστολή γεννημένους τα έτη 2000, 2001 και 2002. Πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στα δύο επόμενα εξαιρετικά δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια που μας περιμένουν κόντρα στους δύο πρωτοπόρους Κηπούπολη και Παππάγο, όπου θα πάμε να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό»

 

  

Related posts

Τεχνικό δίδυμο Λιαγκάκη – Μπακατσέλου στον ΑΟΝΑ!

Kώστας Παλαιολόγος

Καλαϊτζίδης: «Πολύ σημαντική νίκη, δείξαμε αντίδραση»

Kώστας Παλαιολόγος

Μιχαηλίδης Άκης (ΑΟ Βύρωνα): “Ανταποκριθήκαμε παρά τις απουσίες”

abola10