free page hit counter
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ποιός να συγκριθεί μαζί του; Φωστήρας – Πανερυθραϊκός 2-0

Η μόνη ομάδα που κατάφερε να φύγει με το 0-0 στο ημίχρονο απο τον Ταύρο είναι ο Πανερυθραϊκος.

Η ομάδα του Αντώνη Τσιμπάκη κατάφερε με μαζική άμυνα να περιορίσει τον  «Φονέα» όμως ταυτόχρονα δεν κατάφερε να μην ηττηθεί.

Η πρώτη φάση του αγώνα έγινε μόλις στο 6’ οταν απο φάουλ του Μαρίνου,η μπάλα κατέληξε στον Κωνταντινίδη,που έπιασε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει αουτ.

Στο 37’ οι φιλοξενούμενοι χάσανε την μεγαλύτερη τους ευκαιρία.Ο Αραμπαντζής εκτελεί απευθείας φαουλ με την μπάλα να χτυπάει τ’ οριζόντιο δοκάρι του Τζαφάι.

Στο  47’ το φάουλ που εκτελεί ο Μαρίνου είναι τόσο καλό που ο  Νταλλένγκα  στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του,κάνοντας έτσι το  1-0 για τον Φωστήρα.Τέσσερα λεπτά μετά,ο MVP του ματς Μαρίνου εκτελεί απευθείας φαουλ με τον Μπακοδήμο να αποκρούει εξαιρετικά.

Στο 51’ ο Μαρίνου σεντράρει απο τ’αριστερά βρίσκοντας τον Πανάκη,που με καρφωτή κεφαλιά νικάει τους πάντες στον αέρα και κάνει το 2-0.

Κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι.Στη συνέχεια και οι δυο ομάδες είχαν κάποιες ευκαιρίες,χωρίς ομως κάτι το πολυ σημάντικο.Έτσι ο Φωστήρας κατέκτησε ακόμη μια νίκη,συνεχίζοντας το απίστευτο σερί του με 18 συνεχόμενες απο τις 19 συνολικά.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ(Θύμιος Γεωργούλης):Τζαφάι,Κωνσταντινίδης,Καλαγκάνης,Μπένα,Γούλας(70’Κουτσούμπας),Πανάκης,Ηλιάδης,Πίσσας(83’ Βασιλείου),Σίμωσης(61’Θανόπουλος),Μαρίνου,Ασημάκης(82’Αλεξίου)

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ(Αντώνης Τσιμπάκης):Μπακοδήμος,Σουμελίδης,Γκρίτζας(28’Μπαλής),Γεωργακόπουλος,Νταλλένγκα(80’Κογιός),Κατσαράς,Αραμπαντζής(85’Γκουντούνας),Σπαρτάλης(61’Μπριλής),Μπαμπαλουκάς,Αντωνιάδης,Παπαναστασίου

Διατητής:Τσολακίδης

Α’ Βοηθός:Χιόνης

Β’ Βοηθός:Βαξαβανέλης

Related posts

Στο τέλος ο Φωστήρας!

abola10

Παπαρούνης: «Σπουδαία νίκη κόντρα σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο»

Kώστας Παλαιολόγος

Κουσάνας: « Να δημιουργήσουμε ομάδα για το μέλλον»