free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Πρώτος και καλύτερος ο Ιωνικός

 

Στην κορυφή του πέμπτου ομίλου της Γ’ Εθνικής βρέθηκε ο Ιωνικός χάρη στη σπουδαία του νίκη επί του Ο.Φ. Ιεράπετρας με 2-0 στην Νεάπολη

 

 

 

Τη γλυκιά μοναξιά της κορυφής  απολαμβάνει πλέον ο Ιωνικός, ο οποίος ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής του ντέρμπι κορυφής του πέμπτου ομίλου, επικρατώντας με 2-0 της Ιεράπετρας στην Νεάπολη.

Μία νίκη, που επέτρεψε στο συγκρότημα του Δημήτρη Αρναούτη να διευρύνει το αήττητο των 14 αγωνιστικών ξεπερνώντας στη βαθμολογία την αντίπαλό του.

Από τη άλλη πλευρά η κρητική ομάδα όσο και εάν προσπάθησε, από ένα σημείο και μετά δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνισιτκή,με άμεση συνέπεα αν γνωρίσιε τη ήττα

Σ’ε μία αναμέτρηση, την οποία παρακολούθησαν 2.000 θθεατές, ο Ινωικός είχε το πάνω χέρι από το ξεκίνημά της, επιδιώκοντας το γρήγορο γκολ, που θα τον έβαζε σε ράγες νίκης. Μόλις στο 12’ το ευθύβολο ασουτ του Κουίρουκίδη από τα δεξιά έστειλε την μπάλα να περάσει λίγο άουτ, ενώ στο 20’ το γυριστό σουτ στην κίνηση του Μουστάκη κατέλεησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Ιωνικός συνέχισε να πιέζει και στο 45’ ζήτησε πέναλτι σε πέσιμο του Κουίρουκίδη από τον Βιογιτζήμ με τον ρέφερι Περράκη να υποδεικνύει να συνεχιστεί το ματς

 

Εκπληκτικό ξεκίνημα στο β’ μέρος και θρίαμβος για τον Ιωνικό

«Φουριόζος» μπήκε στη επανάληψη ο Ιωνικός ζητώντα ένα γρήγορο γκολ. Η υπεροχή των γηπεούχων απέφερε πολύ γρήγορα καρπούς αφού στο 48’ κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Κουϊρουκίδη από τον Πυθαρούλη. Ο Κατσικογιάννης που ανέλαβε την εκτέλεσή του στο 50΄ με ψύχριμη εκτέλεση στην αριστερη γωνία του Πρίφτη έγραψε το 1-0 κι έδωσε το σύνθημα για έντονους πανηγυρσμούς.

 

Οι γηπεδούχοι εμεταλλεύθηκαν το μομέντιουμ του γρήγορου προβαδίσκατοςακι στο 57’ έθεσαν τις βάσεις για τη σπουδαία τους νίκη . Σε μία αντεπίθεση που ξεκίνησε από τον Μουστάκη, η μπάλα κατέεληξε στον επερχόμενο Πογκοσιάν, ο οποίος με ψύραιμο παλσέ από το ύψος της μικρής περιοχής ΄πέτυχ ετο 2-0!

 

Οι φιλοξενούμενοι προσπα΄θησαν να ξαναμπού στο ματς, όμως η έξυπνηαντιμετώπιση τουα γώνα από πλευράς του τενχκού των γηπεδούχων Δημήτρη Αρατούτη έκανε τον Ιωνικό πολύ πιο επικίνδυνο στις αντεπιθέσεις Σε μάι από αυτές ο νεοεισελθών Πατσατζόγλου στο 80’ υποχρέωσε σε δύσκολη εέμβαση τον Πρίφτη σε κόρερν.

 

Η λήξη του αγώνα βρήκε τους παίκτες και τους οπαδούς του Ιωνικού να πανηγυρίζουν ένα κουβάρι, με τους οπαδούς των γηπεοδύχων να ζητούν από την ομάδα τους «διπλο» στον Κορυδαλλό στο ντέρμπι της επόμεης αγωνιστικής απέναντι στην Προοδευτική!

 

Διαιτήτευσε ο Περρακης (Αθηνών). Κίτρινες είδαν οι Πογκοσια΄ν και Πυθαρούλης.

 

ΙΩΝΙΚΟΣ: Κουρεπίνης, μοσυτάκης, Δημακάκος, Πλάκας, Μανωλάς, Γκουτζούλιας, Μακρίδης (83’ Θέος), Πογκοσιάν (68’ Πατσατζόγλου), Καλλέργης (79’ Ατματζίδης), Κατσικογιάννης (90’ Καρέλης), Κουϊρουκίδης

 

Ο.Φ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ: Πρίφτης,Βογιατζής, Κορομηλάς, Πυθαρούλης, Πότσι, Μούτσα, Χίσι, Παπαδόπουλος (80’ Μπάμπης), Μαρτσάκης (68’ Τοπούζης), Μηνάς, Κορέστας (70’ Βιγιαφάνε).

 

 

 

 

Related posts

Πρόωρη αποχώρηση

Κωνσταντίνος Περούλης

Κατσαρός στον Ηλυσιακό!

Abola Team

Το 3Χ3 ο Εθνικός!

abola10