free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

“Βράζουν” με τη διαιτησία στο Χαλάνδρι

Εναντίον… 14 παικτών θεωρούν πως έπαιζαν οι “πράσινοι” στη χθεσινή (23/2) αναμέτρηση με το Φωστήρα Ηλιούπολης.

 

Πιο αναλυτικά μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα τους από το Χαλάνδρι αναφέρουν:

“Σε ένα παιχνίδι κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, η ομάδα μας έπαιζε εναντίον 14 παικτών αφού οι φιλοξενούμενοι είχαν με το μέρος τους τη διαιτησία.

Συγκεκριμένα τα δυο πρώτα γκολ των φιλοξενούμενων προήλθαν από λανθασμένη υπόδειξη του κυρίου Ευθυμίου και δεν δόθηκαν δυο πεντακάθαρα πέναλτι, ένα εξ αυτών σε απομάκρυνση της μπάλας με το χέρι του αντιπάλου μπροστά στα μάτια του. Επίσης, οι βοηθοί του αγώνα, εσκεμμένα, υπέδειχναν παίκτες μας σε θέση «οφ σάιντ» και ο κύριος Ευθυμίου τους «κιτρίνισε» για διαμαρτυρία. Ανέχτηκε όμως το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων, με απρεπή και υβριστική συμπεριφορά προς τους παίκτες μας. Τέλος, από τη βιασύνη του να τελειώνει με το Χαλάνδρι κράτησε μόλις ένα λεπτό καθυστερήσεις.

Όσο και να διαμαρτυρόμαστε όμως, η φωνή μας δεν ακούγεται, αφού φαίνεται από τις πράξεις τους ότι δεν μας υπολογίζουν και το μόνο μέλημα τους είναι να μας ρίξουν «κατηγορία».

Εμείς όμως δε θα το βάλουμε κάτω και θα παλέψουμε για τη παραμονή μας, κόντρα σε αυτούς που θέλουν το αντίθετο και απογοητεύοντάς τους γιατί δε θα τα παρατήσουμε.

Στο 41′ ο Φάρος έκανε το 0-1, με τον Γιαννακόπουλο στο 43′ να διπλασιάζει τα τέρματα του Φωστήρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο το Χαλάνδρι μπήκε πιο δυνατό και ισοφάρισε με γκολ των Κατσιούλη στο 61′ και Λουκά στο 76′, αλλά με τον Κουτσοβέλη στο 77′ οι φιλοξενούμενοι διαμόρφωσαν το τελικό 2-3.

Διαιτητές: Ευθυμίου, Σαμοίλης και Σταύρογλου

ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Γιώργος Καρατζάς): Μολφέσης, Δαρδαμάνης (91’ Δράκος), Λάμπρου (46’ Θύμιος), Θανόπουλος, Δημόπουλος, Στυλιανόπουλος, Λουκάς, Νησωτάκης (46’ Γεωργαμλής), Βενάρδος, Κατσιούλης, Κανέλλος (84’ Μουρούτης).

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Παύλος Κυριακουλέας): Μωραΐτης, Παπίγκου (46’ Ν. Ασωνίτης), Ποντικάκος (68’ Κωστελέτος), Β. Ασωνίτης, Βουλτσίδης, Μπαρδάκης, Γιαννακόπουλος, Κυριακόπουλος (79’ Σάχου), Τσαπούρας (46’ Κυριαζής), Φάρος, Κουτσοβέλης”.

 

Related posts

Παπαρούνης: «Να ανεβάσουμε επίπεδο την ομάδα!»

Μητρούσης: «Επιπλέον κίνητρο για εμάς η διατήρηση του τροπαίου!»

Kώστας Παλαιολόγος

Χαλάνδρι-Χολαργός 0-0

Abola Team 3