free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Αρζένης: «Οι παίκτες μου δείχνουν τεράστια ψυχικά αποθέματα»

Το μεγαλείο ψυχής των μόλις 13 διαθέσιμων ποδοσφαιριστών του αποθέωσε ο τεχνικός ηγέτης του Θριάμβου Χαϊδαρίου Κώστας Αρζένης

 

 

 

Το πιο σημαντικό άλμα παραμονής του στον πρώτο ανταγωνιστικό όμιλο της Α’ Κατηγορίας μέχρι το … επόμενο πραγματοποίησε ο ψυχωμένος Θράιμβος Χαίδαρίου θριαμβεύοντας μέσα στην Καισαριανή του Μικρασιατικού με 3-1.

Μία νίκη που είχε διπλή σημασία για το συγκρότημα των δυτικών προαστίων, αφού επιτεύχθηκε κόντρα σε μία ομάδα, που είχε θέσει τους ίδιους στόχους και παράλληλα ανέδειξ στον υπέρτατο βαθμό το μεγαλείο ψυχής των μόλις 13 διαθέσιμων πακτώντου Κώστα Αρζένη, προς τέρψη του έμπειρου τεχνικού, ο οποίος από την πλευρά του, τους απένειμε τα εύσημα:

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη, η οποία αποκτά ιδιάζουσα αξία, διότι σημειώθηκε απέναντι σε μία ομάδα μου έχει τους ίδιους στόχους με εμά και παρουσιάστηκε αρκετά ανταγωνιστική. Τα εύσημα ανήκουν στους ποδοσφαιριστές μου, οι οποίοι είναι άξιοι συγχαρητηρίων για όλα όσα έχουν πετύχει τον τελευταίο καιρό. Μείναμε μόλις με 13 ποδοσφαιριστές, ωστόσο, όλοι τους δείχνουν τεράστια ψυχικά αποθέματα και τα δίνουν όα, ώστε η ομάδα μας να φτάσει στην επίτευξη του μεγάλου της στόχου που δεν είναι άλλος από την παραμονή.

Παράλληλα αυτή η νίκη που πετύχαμε, δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στα προηγούμενα επιτυχή αποτελέσματα που σημειώσαμε κόντρα σε Αθηναίκό και Κηφισιά.

Βέβαια, υπάρχει ακόμη πούς δρόμςο στο πρωτάθλημα και σε καμία περίπτωση δεν πανηγυρίζουμε,. Ξέρουμε τα προβλήματά μας και με αυτά θα πορευτούμε μέχρι το τέλος.

Επίσης, θα ήθελα να αφιερώσουμε όλοι μας αυτή τη νίκη στον Πρόεδρο Χρήστο Δρούγα, ο οποίςο πρόσφατα έχασε τον αγαπημένο του πατέρα, αλλά και στον άτυχο ποδοσφαιριστή μας Κώστα Καγιάνη, ο οποίςο σε λίγες ημέρες θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου, έπειτα τον σοβαρό τραυματισμό που κληρονόμησε στην αναμέτρηση με τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου».

 

 

 

Related posts

ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ – ΤΡΑΧΩΝΕΣ 3-1

abola10

Νέο «μπαμ» με Σταμίρη o Aθηναϊκός!

Kώστας Παλαιολόγος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: “Διατηρούμαστε στην εξάδα”

abola10