free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φιλίππου: «Κρατάω την αντίδραση που βγάλαμε»

Στους τομείς που χάρισαν στην ομάδα του το σπουδαίο διπλό» επί της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων, αναφέρθηκε ο τεχνικός της Κηπούπολης Δημήτρης Φιλίππου

 

 

 

Χαρακτήρα μεγάλης ομάδας φανέρωσε η Κηπούπολη επικρατώντας εκτός έδρας της ισχυρής Ελπίδας Αγίων Αναργύρων με 2-1.

 

Αποτέλεσμα, το οποίο επέτρεψε στο φιλόδοξο συγκρότημα των δυτικών προαστίων να παραμείνει ακλόνητο στις προνομιούχες θέσεις του πρώτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ και να ευελπσιτεί σε ακόμη καλύτερη συνέχεια.

 

Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Φιλίππου ξεπέρασαν σε χρόνο … ρεκόρ το σοκ της ήττα ςαπό τον γειτονικό Ηρακλή Περιστερίου με 2-0 την προηγούμενη αγωνιστική και φάνηκαν αρκετά δυψασμένοι και συγκεντρωμένο στο αγωνιστικό τους πλάνο. Στοιχείο, το οποίο άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό ηγέτη Δημήτρη Φιλίππου, ο οποίος από τη μεριά του αρκέστηκε να τονίσει τα εξής:

 

«Φανήκαμε αρκετά δυνατοί και αποφασισμένοι κόντρα σε μία ομάδα η οποία είχςε τους ίδιου στόχους, Ουσιαστικά μιλάμε για μία νίκη με διπλή σημασία, αφού με αυτή μας την επιτυχία φράξαμε τον δρόμο στον αντίπαλό μας να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στη συνέχεια. Κρατάω την γρήγορη αντίδραση που βγάζουμε ως ομάδα τον φετινό «μαραθώνιο». Ένα στοιχείο ιδιαίτερα καταλυτικό για μία ομάδα όπως τη δική μας, η οποία θέτει  υψηλούς στόχους. Συνεχίζουμε στο ίδιο πνεύμα και προχωράμε, αντιμετωπιζοντας το κάθε παιχνίδι ως τελικό.».

 

 

 

 

Related posts

Γιαννόπουλος: «Με δένουν πολλά με την Λυκόβρυση»

Kώστας Παλαιολόγος

Με πρωταγωνιστή τον Κατσιούλη πέρασε από τη Λαύρα το Χαλάνδρι (φώτο)

abola10

Καρπούζας: «Να δουλέψουμε σε επαγγελματικά πρότυπα!»