free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κιούρκος: «Μπορούσαμε καλύτερο αποτέλεσμα»

Ευχαριστημένος από την συνολική εικόνα των παικτών του κόντρα στην ΑΕ Κηφισιά παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Αθηναϊκού Χρήστος Κιούρκος

 

 

 

Ένα δείγμα των εφετινών του δυνατοτήτων παρουσίασε ο Αθηναϊκός στο ντέρμπι κόντρα στην πρωτοπόρο και σχεδόν βέβαια Πρωταθλήτρια του Α’ ομίλου ΕΠΣΑ ΑΕ Κηφισιά, παρά την ήττα του με 2-1.

 

Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο οι «Λόρδοι» εμφανίστηκαν αρκςετά ανταγωνιστικοί στον αγωνιστικό χώρο του «Ζηρίνειου» έχοντας με το μέρος τους τις περισσότερες κλασικές ευκαιρίες.

 

Οι «ερυθροκίτρινοι» ξεκίνησαν εντυπωσιακά στο ματς, ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ στο 26’ με γκολ του Αλέξανδρου Λημνιού και με λίγη τύχη θα μπορούσαν κάλιστα να έουν ζευγαρώσει τα τέρματά τους αφού έχασε σωρεία σημαντικών ευκαιριών, ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη,.

 

Κάτι το οποίο παραδέχθηκε ο τεχνικός Χρήστος Κιούρκος: «Σε γενικές γραμμές είμαι πού ευχαριστημένος από τους παίκτες μου κυρίως από την εμφάνιση του πρώτου μέρους. Διάστημα, όπου η δική μας ήταν η πρωταγωνίστρια κόντρα σε έναν αντίπαλο, ο οποίος σχεδόν έχει εξασφαλίσει τον τίτλο του πρωταθλητή και μέσα στην έδρα του. Διάστημα, όπου ευτυχήσαμε να προηγηθούμε και μάλιστα χάσαμε τουλάχιστον δύο κραυγαλέα τετ α τετ, ώστε να ζευγαρώσουμε τα τέρματα μας, αλλά δεν το πετύχαμε. Απεναντίας, θεωρώ κομβική στιγμή του αγώνα το γκολ της ισοφάρισης που δεχθήκαμε στο 40’, το οποίο διαφοροποίησε τελείως τις ισορροπίες του ματς. Μπορούσαμε καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά ούτως η άλλως δεν έχει καμία σημασάι για εμά αυτό. Στο δεύτερο ημίχρονο η Κηφισιά είχε τον έλεγχο του γώνα, μας πίεσε και τελικά πήρε τη νίκη. Προχωράμε».

 

Related posts

Κιούρκος: «Δείξαμε πολύ ανταγωνιστικοί»

Kώστας Παλαιολόγος

Oι πρώτες δηλώσεις του νέου προπονητή του ΑΟ Χαϊδαρίου Γιάννη Χλωρού

Τάσος Ζαφειρίου

ΒΙΝΤΕΟ: Το γκολ του Παπανικολάου από απευθείας κόρνερ!

abola10