free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουφογιαννάκης: «Οι παίκτες μου έκαναν κατάθεση ψυχής!»

Τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του απένειμε ο τεχνικός της Κοψαχείλας Αντώνης Κουφογιαννάκης μετά τη σπουδαία νίκη επί του Ατρόμητου Μεταμόρφωσης

 

 

 

Την εξαίσια πορεία της στον ιδιαίτερα απαιτητικό δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτη η Κοψαχείλα, χάρη στη σπουδαία της νίκη επί του ισχυρού Ατρόμητου Μεταμόρφωσης με 1-0.

 

Ένα «τρίποντο» πραγματική … τόνωση ηθικού για το φιλόδοξο συγκρότημα των νοτίων προατίων, το οποίο ανθίσταται πυρετωδώς κόντρα στα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που το ταλαιπωρούν με όλους τους παίκτες που καλούντια να αγωνιστούν, να ανταποκρίνονται λήρως δείχνοντας ψυχκό μεγαείο.

 

Γεγονός το οποίο επεσήμανε στις δηλώσεις του ο τεχνικός Αντώνης Κουφογαννάκης επιβραβεύοντας τους ποδοσφαιριστές του:

 

«Πετύχαμε μία ακόμη πολύ σημαντική νίκη επί ενός πολύ δυνατού αντιπάλο και μές σε ιδιαίτερα δύσκολες καιρικές σνθήκες. Οι παίκτες μου κόντρα στ απολλά προβλήματα που ταλαιπωρούν την ομάδα μας, έκαναν κατάθεση ψυχής και έφτασαν πανάξια σε αυτή τη νίκη, η οποία μας κράτησε ολοζώντανους στο κυνήγι του στόχου που έχουμε θέσει. Συνεχίζουμε την προσπάθεια στο ίδιο πνεύμα και ταμείο θα κάνουμε στο τέλος»

 

 

Related posts

Φιλίππου: «Ήμασταν καταιγιστικοί!»

Kώστας Παλαιολόγος

Φιλίππου: «Να περνάμε καλά και να το διασκεδάζουμε!»

Kώστας Παλαιολόγος

Καλογερόπουλος: «Πήραμε μία νίκη ψυχολογίας»

Kώστας Παλαιολόγος