free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσιμπάκης: «Κρατάμε την καλή εμφάνιση»

Απόλυτα ευχαριστημένος από τη γενικότερη εικόνα των παικτών του απέναντι στον Φωστήρα, εξέφρασε ο τεχνικός του Πανερυθραϊκού Αντώνης Τσιμπάκης

 

 

 

Μπορεί ο Πανερυθραίκός να γνώρισε την ήττα στον Ταύρο με 2-0 από τον σχεδόν βέβαιο Πρωταθλητή Φωστήρα, ωστόσο, η ομάδα των βορείων προαστίων έχει κάθε δικαίωμα να αισθάνεται υπερήφανη για το γεγονός ότι με τη εξαιρετική της αγωνιστική παρουσία ήταν η ομάδα που δυσκόλεψε πιο πολύ απ’ όλους στο «Σπύρος Γιαλαμπίδης» το πανίσχυρο συγκρότημα του Θύμιου Γεωργούλη.

 

Με τον τεχνικό Αντώνη Τσχιμπάκη να επιβραβεύει τους ποδοσφαριστές του για τη συνολική τους εικόνα:

 

«Από την αναμέτρηση με τον Φωστήρα κακά τα ψέματα, δεν είχαμε βαθμολογικές βλέψεις,. Αυτό, που επιδιώκαμωε, ήταν να δείξουμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γινόταν, πράγμα το οποίο συνέβη και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου, αφού φανήκαμε πολύ δυνατοί.

 

Κλείσαμε καλά τους χώρους ακι σε μεγάλο διάστημα του αγώνα δεν επιτρέψαμε στον Φωστήρα να επιβάλλει τον ρυθμό του. Μάλιστα, δημιουργήσαμε ορισμένες ευκαιρίες, ώστε να πετύχουμε κάπιο γκολ,

Επιπλέον, όπως πληροφορήθηκα, γίναμε η πρώτη ομάδα που υποχρέωσε τον Φωστήρα να κλείσει το πρώτο ημίχρονο σε εντός έδρας παιχνίδι στο 0-0. Με λίγη τύχη, θεωρώ ότι μπορούσαμε καλύτερο αποτέλεσμα. Σημείο – κλειδί του αγώνα ήταν η φάση από την οποία προήλθε το πρώτο τέρμα των αντιπάλου, που ήταν αυτογκόλ, έπειτα από μία στημένη φάση.

Κρατάμε την καλή εμφάνιση σ’ ένα παιχνίδι, όπου αποκομίσαμε πολύτιμες εμπειρίες και προχωράμε».

 

 

  

 

 

 

Related posts

Κουσάνας: «Δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε το προβάδισμά μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας ο Πανερυθραϊκός

Abola Team

Ελεύθερος ο Έντισον Κιάφα από τους Τράχωνες