free page hit counter
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Καπράλος: «Ξεκινάμε το σχεδιασμό της επόμενης σεζόν»

Στις προτεραιότητες, ώστε η Κορωνίδα να φανεί ακόμη πιο ανταγωνιστική στο μέλλον, αναφέρθηκε ο τεχνικός Γιάννης Καπράλος 

 

 

Η εντός έδρας ήττα με 1-0 που υποχρεώθηκε η Κορωνίδα πό τον ισχυρό Ορφέα Αιγάλεω ουσιασιτκά ψαλίδισε και τις λιγοστές ελπίδες για την κατάληψη μιας από τις πρώτες θέσεις του τετάροτυ ομίλου της Γ΄’ ΕΠΣΑ.

 

Ο τεχνικός του νεανικού συγκροτήματος του Γαλατσίου Γιάννης Καπράλος αντιμετώπισε στωίκ΄την ήττα βάζοντας τα πράγματα τη σωστή τους βάση και διάσταση:

 

«Μετά από αυτή την ήττα πλεον χάσαμε κάθε ελπίδα να διεκδικήσουεμ κάτι στον όμιλό μας. Όχι και πώς θα άλλαζε κάτι, αφού γνωρίζουμε πού «πονάμε» και σε ποιούς τομείς  χρειαζόμαστε άμεση βελτίωση, ώστε να φανούμε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί. Πλέον ξεκινάμε από τώρα σιγά – σιγά να δημιουργούμε την ομάδα της επόμενης σεζόν, δίνοντας πολλές ευκαιρίες σε παίκτες που προέρχονται από τα τμήματα υποδμών μας. Αυτό βέβαια, σε καμία περίπτωση δεν σημαίει ότι θα αδιαφορήσουμε για τα αποτελέσματα, αφού ξεκάθαρη επιδίωξή μα ςείναι να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται»

 

 

 

Related posts

Στο στόχαστρο συλλόγων οι Σαφράς και Γογιός

Ανανέωσαν με Λουμίδη τα Ταταύλα

Σημαντική ενίσχυση για τους Λέοντες

Kώστας Παλαιολόγος