free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Σκαλτσάς: «Καταφέρνουμε να συνδυάζουμε τις νίκες με ελκυστικό ποδόσφαιρο»

Ευτυχισμένος από το ποδόσφαιρο που αποδίδει η ομάδα του δηλώνει ο τεχνικός της Αναγέννησης Πετρούπολης Βασίλης Σκαλτσάς 

 

 

 

Τις εκπληκτικές της εμφανίσεις στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος του πρώτου ομίλου τη Γ’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτη η Αναγέννηση Πετρούπολης συντρίβοντας με 4-2 τον Αττικό.

Το συγκρότημα των δυτικών προαστίων πιστοποίησε σε ακόμη ένα παιχνίδι την ξεκάθαρη ανωτερότητά του δείχνοντας χαρακτήρα, αφού κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να ξεπεράσει την ψυχρολουσία του γρήγορου εις βάρος της τέρματος και να ανατρέψει το σκορ φτάνοντας σε μία εμφατική νίκη, η οποία σηματοδότησε το έκτο της διαδοχικό «τρίποντο».

Με τον τεχνικό Βασίλη Σκαλτσά να απονείμει τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για την νέα τους επιτυχία: 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσήλωση, αλλά και την ποιότητα που αναδεικνύουν οι ποδοσφαιριστές μου μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Έχουμε βρει τον ρυθμό μας σε κάθε περίπτωση και καταφέρνουμε να συνδυάζουμε τις νίκες μας με όμορφο ποδόσφαιρο και ευρεία σκορ. Πλέον το μυαλό μας στρέφεται αποκλειστικά στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άτλαντα Κυψέλης, όπου θα πάμε ελεύθερα χωρίς άγχος να αποδώσουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε και να αποδείξουμε ότι η εξαιρετική πορεία που πραγματοποιούμε στον δεύτεο γύρο, μόνο ως τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί.»

 

Τις υπηρεσίες του Γιώργου Ράπτη, που θα απουσιάσει λόγω επαγγελματικών του υποχρεώσεων, θα στερηθεί ο τεχνικός της Αναγέννησης Βασίλης Σκαλτσάς κόντρα στον Άτλαντα Κυψέλης

 

 

 

 

Related posts

Τον μεσοεπιθετικό Βασίλη Καραγιάννη απέκτησε ο Αστέρας Χαϊδαρίου

Abola Team 2

Ορφέας Αιγάλεω-Τόλμη Περιστερίου 2-1

Abola Team 3

Ανανέωσε ο Βασίλης Παπαδόπουλος στον ΠΟΨ