free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μπουγάς: «Επιτακτική ανάγκη η νίκη με την Άμιλλα Περιστερίου»

Στην κρισιμότητα που έχει αποκτήσει για την ομάδα του η επερχόμενη αναμέτρηση με την Άμιλλα Περιστερίου επικεντρώθηκε ο τεχνικός των Μελισσίων Δημήτρης Μπουγάς

 

 

 

 

Η διακοπή της αναμέτρησης της περασμένης αγωνιστικής με την Ιεράπολη, λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκων ήρθε να επιβαρρύνει σε σημαντικό βαθμό το πόγραμμα των Μελισσίων, ενόψει της καθοριστικής συνέχειας που περιμένει την ομάδα στον απαιτητικό δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

 

Με τον τεχνικό Δημήτρη Μπουγά να δίνει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα, αρχής γενομένης από την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση κόντρα στην Άμιλλα Περιστερίου:

 

«Η διακοπή του αγώνα με την Ιεράπολη αν μη τι άλλο επιβαρρύνει το πρόγραμμά μας. Πλέο οφείλουμε να παραμείνουμε απόλυτα συγκεντρωμένοι, ώστε να κρατηθούμε στη δεύτερη προνομιούχο θέση. Η προσοχή και το μυαλό μας πλέον επικεντρώνεται στην επόμενη καθορισιτκή αναμέτρηση με την Άμιλλα Περιστερίου, όπου η κατάκτηση των τριών βαθμών  είναι επιτακτική ανάγκη, ώστε να παραμείνουμε εντός στόχων. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και συνεχίζουμε να δουλεύουμε.»

 

 

Related posts

Επέστρεψε ο Σγαντσός στον Νεοπεντελικό

Abola Team 3

Τριάρα για τον Άγιο Θωμά!

abola10

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου

Abola Team