free page hit counter
24.7 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χατζηαλέξης: «Παιχνίδι χωρίς επιστροφή αυτό με τον Ιωνικό!»

Στην τεράστια κρισιμότητα του ντέρμπι με τον Ιωνικό, αναφέρθηκε ο τεχνικός της Προοδευτικής Μαργαρίτης Χατζηαλέξης

 

 

  

Στους ρυθμούς του κλασικού ντέρμπι με τον Ιωνικό κινούνται τα πάντα πλέον στην Προοδευτική.

 

Τη στιγμή όπου πλέον μετράμε αντίστροφα από τη διεξαγωγή αυτού του πολύ σημαντικού αγώνα και για τις δύο ομάδες, στο στρατόπεδο των «βυσσινί φέρονται διατεθειμένοι να τα δώσουν όλα για τη νίκη, αφού πέρα από το γόητρο, είναι στη μέση και το τεράστιο βαθμολογικό κίνητρο που έχουν όλοι στους Κορυδαλλιώτες, οι οποίοι μάχονται για την παραμονή τους στον πέμπτο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

 

Βέβαια, απέναντι στους θα έχουν μία ομάδα, η οποία μετράει αήττητο 14 αγωνιστικών, έχει να επιδείξει την κορυφαία άμυνα του ομίλου και μόλις την περασμένη Κυριακή αναρριχήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

 

Ο τεχνικός των «βυσσινί» Μαργαρίτης Χατζηαλέξης, ο οποίος θα αντιμετωπίσει μία από τις (πολλές) προηγούμενες ομάδες του, έσπευσε να σταθεί στη σημασία της αναμέτρησης:

 

«Για εμάς είναι ένα παιχνίδι χωρίς επιστροφή. Πξέχωρα από τις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει, λόγω και της αντιπαλότητας των δύο ομάδων για την ομάδα μας είναι ένας τελικός, αφού δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα που θα μας επιτρέψει να ελπίζουμε βάσιμα για την παραμονή εκτός από τη νίκη. Σαφέστατα οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους, αναγνωρίζουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε τον πρωτοπόρο του ομίλου, μία ομάδα που βρίσκεται σε διαρκή άνοδο, όμως χρειαζόμαστε όσο τίποτε άλλο τους τρεις βαθμούς. Έχουμε μπροστά μα ςένα αγωνιστικό Γολγοθά και χρειαζόμαστε την στήριξη του κόσμου μας».

 

Ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης κόντρα στον Ιωνικό δεν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες τνω τραυματιών Τζιτζικαλάκη, Μπαλάκα, όπως και στους τιμωρημένους Κουτσοποδιώτη και Κερασσίδη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Πλάκας: «Σημαντικό που έχουμε τη ρεβάνς στην έδρα μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Πέρασε με πεντάρα από τον Ισθμό!

Abola Team

Τον επιθετικό Χρήστο Αντωνίου απέκτησε ο Εθνικός

Abola Newsroom