free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ζαμπέτας: «Νίκη που μας οπλίζει με αυτοπεποίθηση»

Στην αξία της εκτός έδρας νίκης επί του Απόλλωνα Περιστερίου αναφέρθηκε ο τεχνικός του Ιπποκράτη Κώστας Ζαμπέτας

 

 

 

Τις εκπληκτικές του εμφανίσεις στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρώτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτος ο Ιπποκράτης με τον εκτός έδρας θρίαμβό του επί του Απόλλωνα Περιστερίου με 4-2.

 

Ένα αποτέλεσμα, το οποίο επέτρεψε στο συγκρότημα των δυτικών προαστίων να παραμείνει ακλόνητο στις προνομιούχες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, οπλίζοντας τους πάντες με αυτοποίθσηη, ενόψει της καθοριστικής συνέχειας.

 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Κώστα Ζαμπέτα: «Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη πί του Απόλλωνα Περιστερίου, η οποία μας όπλισε με αυτοπεποίθηση για τη δύσκολη όσο και καθοριστική συνέχεια που μας περιμένει. Πλέον, το μυαλό και η προσοχή μας έχουν στραφεί αποκλειστικά στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Άρη Καλαμακίου. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να φανούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι κι έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, προκειμένου να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και το οποίο θα μας επιτρέψει να εδραιωθούμε στην πρώτη τριάδα του ομίλου μας. Πλέον από εδώ και στο εξής κάθε παιχνίδι είναι ντέρμπι, αφού όλες οι ομάδες έχουν θέσει στόχους]

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Τι έγινε σε Α’ και Β’ κατηγορία

Abola Team

ΑΕ Ιλίου-Ερμής Ειρ. Ηρακλείου 1-3

Abola Team 3

Ευχαριστεί τον χορηγό του ο Εθνικός Αστέρας

Abola Team 3