free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ξενιτίδης: «Με τρομερό πάθος για τη νίκη!»

Το ιερό πάθος που έχει κυριεύσει τους πάντες στην ομάδα για νίκη επί του Παπάγου ανέδειξε ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ζωγράφου Παντελής Ξενιτίδης

 

 

 

Με τον δείκτη αποφασιστικότητας στα ύψη ο ΠΑΟΚ Ζωγράφου συνεχίζει ακάθεκτος την προετοιμασία του ενόψει του επερχόμενου και ιδιαίτερα δύσκολου όσο και καθοριστικού αγώνα που έπεται κόντρα στον Παπάγο.

Άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας του Ζωγράφου έχουν προσδώσει χαρακτήρα πρόωρου τελικού στην κυριακάτικη αναμέτρηση, δεδομένου ότι η ομάδα βρίσκεται στην «παραπεμπτική» 14η θέση του πώτου ομίλου με 18 πόντους και όπως είανι εύκολο να αντιληφθεί κανείς από εδώ ακι στο εξής κάθε ματς είναι χωρίς αύριο, δεδομένου ότι πλησιάζουμε προς το τέλος της διαδρομής.

 

Βέβαια, κυρίαρχη είναι η άποψη που αναδεικνύει τις ιδιαιτερότητες και τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα, λόγω της ποιότητας και της δυναμικής του αντιπάλου, ωστόσο κανείς δεν έχει πάψει να … ονειρεύεται.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του διοικητικού ηγέτη Παντελή Ξενιτίδη:

«Το μυαλό η σκέψη και η προσοχή μας έχουν επικεντρωθεί αποκλεισιτκά στην αναμέτρηης με τον Παπάγο, Αντιμετωπίζουμε τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας ακι αυτότ ο στοιχείο θεωρώ ότι από μόνο του τα λέει όλα όσονα φορά τον βαθμό δυσκολίας. Την ίδια στιγμή βέβαια, όλοι οι ποδοσφαιριστές μας δείχνουν αποφασισμένοι να καταθέσουν την ψυχή τους και δείχνουν τρομερό πάθος για τη νίκη, που θα μας επιτρέψει να ανασάνουμε βαθμολογικά, αλλα΄ακι αν πάρουμε τεράστια ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια. Στο χέρι μας είναι να τα καταφέρουμε

 

Related posts

Κύριοι της ΕΠΣΑ με τους 38αρηδες τι θα γίνει;

abola10

Καλφοδήμος: «Σχεδιάζουμε ήδη την ομάδα της επόμενης περιόδου»

Kώστας Παλαιολόγος

ΠΑΟΚ ΖΩΓΡΑΦΟΥ – ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ 0–0

abola10