free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στούλης: «Το παλεύω να επιστρέψω το συντομότερο»

Στην προσπάθεια που κάνει, ώστε να επανέλθει το συντομότεο δυατό δυνατός και ηιής στην ενεργό δράση αναφέρθηκε ο έμπειρος στόπερ του Παράδεισου Αμαρουσίου Αλέξης Στούλης

 

 

 

Ο σοβαρός τραυματισμός του Αλέξη Στούλη με τη έλευση του 2019 έχει επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό την ανασταλτική λειτουργία του Παράδεισου Αμαρουσίου και αυατό αποτυπώνεται από τα αποτελέσματα που φέρνει τελευταία η ομάδα των βορείων προαστίων στον ανταγωνιστικό τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

 

Η συντριβή με 5-1 που γνώρισε η ομάδα του Αμαρουσίου στην Αργυρούπολη από την τοπική Λαύρα σηματοδότησε την τέταρτη συνεχόμενη ήττα και έβγαλε στην επιφάνεια πολλές από τις … ανορθογραφίες που έχουν παρατηρηθεί ως προς τη συνολική ανασταλτική λειτουργία της ομάδας.

 

Ο μεγάλος άτυχος και … απών Αλέξης Στούλης έσπευσε να δώσει το στίγμα του, αφήνοντας μία χαραμάδα αισιοδοξίας όσον αφορά το μέλλον για την επιστροφή του:

 

«Η αλήθεια είναι ότι κάνω υπεράνθρωπη προσπάθεια, ώστε να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό και να βοηθήσω την ομάδα μου να εκπληρώσει τους στόχους που έχει θέσει

 

Το ευχάριστο είναι ότι δεν αισθάνομαι πλέον πόνους, το χέρι μου είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση, αρχίζω και συμμετάσχω πολύ πιο ενεργά στις προπονήσεις, ωστόσο ακόμη δεν μπορώ να προδικάσω πότε ακριβώς θα νιώσω έτοιμος και θα είμαι σε θέση να προσφέρω τις υπηρεσίες μου. Πάντως, ένα είανι το σίγουρο . ότι θα επιστρέψω ακομη πιο δυνατός και σχετικά σύντομα. Τώρα όλοι οι συμπαίκτες μου έχουν στρέψει τη προσοχή τουςς την αναμέτρηση με τον Κεραυνό Γλυφάδας. Ένα παιχνίδι – ορόσημο, το οποίο θα καθορίσιε σε μεγάλο βαθμό τους στόχους μας από εδώ και στο εξής».

 

 

 

Related posts

Έβαλε «δύσκολα» ο Προμηθέας στα Βριλήσσια που πήραν την πρόκριση στην παράταση με 5-1

Abola Newsroom

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ: Να επιστρέψει η ομάδα στα Ριμινίτικα…

Abola Team

ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΑΣ – ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ 1-2 Τα στιγμιότυπα

admin