free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαρούνης: «Να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό»

Το στίγμα του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Φωστήρα Ηλιούπολης, έδωσε ο τεχνικός του ΑΟ Χαϊδαρίου Νίκος Παπαρούνης

 

 

 

Ως ευκαιρία να δώσουν συνέχεια στην εξαιρετική εφετινή τους πορεία, αντιμετωπίζουν στον ΑΟ Χαϊδαρίου τη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση που περιμένει την ομάδα κόντρα στον Φωστήρα Ηλιούπολης.

 

Χαρακτηριστικές του τρόπου με τον οποίο προσεγγίζουν στο συγκρότημα των δυτικών προαστίων την … μάχη κόντρα στο σύνολο του Παύλου Κυριακουλέα, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Νίκου Παπαρούνη:

 

«Βασική μας επιδίωξη, είναι να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται και να συνεχίσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Το μυαλό και η προσοχή μας είναι στραμμένα στην αναμέτρηση με τον Φωστήρα Ηλιούπολης. Ένα σύνολο αρκετά σκληροτράχηλο, όπως είναι όλες οι μάδες που έχει δουλέψει ο Παύλος Κυριακουλέας. Στοιχείο, το οποίο καταδεικνύει τις δυσκολίες που πρόκειται να αντιμετωπίσουμε,. Θα πάμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο, όπου επιθυμούμε, ώστε να παλέψουμε με τις πιθανότητες που μας αναλογούν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πάμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό»  

 

 

 

 

Related posts

ΠΑΟ ΡΟΥΦ: “Όπως παλιά…”

Abola Newsroom

Μηλιάς: «Πήραμε μεγάλη τονωτική ένεση!»

Kώστας Παλαιολόγος

Κουσάνας: «Μας αρέσουν τα δύσκολα»

Kώστας Παλαιολόγος