free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τρανός: «Κομβικό το παιχνίδι με το Χαλάνδρι»

Στην κρισιμότητα της αναμέτρησης με την ΑΕ Χαλανδρίου στάθηκε ο τεχνικός του Ηφαίστου Περιστερίου Θόδωρος Τρανός

 

 

 

Χαρακτήρα τελικού έχει αποκτήσει για τον Ήφαιστο Περιστερίου η κυριακάτικη καθοριστική αναμέτρηση με την ΑΕ Χαλανδρίου.

 

Άπαντες στο στρατόπεδο των «ροσονέρι» δείχνουν να έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα της αναμέτρησης και φέρονται διατεθειμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε να φτάσουν στη νίκη, η οποία κατά πολύ μεγάλο ποσοστό θα τους επιτρέψει να θέσουν πολύ γερά θεμέλια για την εξασφάλιση της παραμονής τους στον δεύτερο ανταγωνιστικό όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ.

 

Ενδεικτικές του τρόπου με τον οποίο προσεγγίζουν στην νεανική ομάδα των δυτικών συνοικιών την αναμέτρηση με το Χαλάνδρι, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Θοδωρή Τρανού:

 

«Είναι κομβικό το παιχνίδι με το Χαλάνδρι. Θα πρέπει να φροντίσουμε από μόνοι μας ώστε να μην κάνουμε δύσκολη τη ζωή μας στη συνέχεια. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα αρκετά δυνατή κι επικίνδυνη που βρίσκεται αό κάτω μας στη βαθμολογία και έχουμε τη δυαντότητα με νίκη θα βάζλουμ ολύ γερές βάσεςι για την παραμονή μας. Επιπλέον, στη συνέχεια ακολουθούν δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια με Χαίδάρι και Φωστήρα που πάει … τρένο και σίγουρα το έργο μας προβλέπεται εξ’ ορισμού να είναι πολύ δύσκολο. Συνεπώς είναι στο χέρι αμς να βάουμε από τώρα πολύ γερά θεμέλια για την επίτευξη του στόχου που έχουμε θέσει».

 

 

Related posts

Παπαρούνης: «Παλικάρια οι παίκτες μου!»

Kώστας Παλαιολόγος

Πέτρος Δημητρίου στην Ηλιούπολη

abola10

Τέλος ο Ρίζος από τον Άγιαξ Ταύρου!

Abola Team