free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Αρναούτης: «Τέτοια παιχνίδια θέλουν κατάθεση ψυχής»

Παράπονα από την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του στο ντέρμπι με την Προοδευτική, εξέφρασε ο τεχνικός του Ιωνικού Δημήτρης Αρναούτης

 

 

 

 

Έντονα απογοητευμένος από το γεγονός ότι ο Ιωνικός δεν κατάφερε να αποδράσει με τη νίκη στις αποσκευέες του από την έδρα της Προοδευτικής, παρουσιάστηκε ο Δημήτρης Αρναούτης.

 

Οι «κυανόλευκοι» μπορεί με το 0-0 που απέσπασαν στον Κορυδαλλό να διεύρυναν το αήττητο για 15ο συνεχόμενο ματς, ωστόσο, ο έμπειρος προπονητής δεν διαπίστωσε το ααπιτούμενο πάθος από τους ποδοσφαιριστες του:

 

«Ήταν ένα κλασικό ντέρμπι Προοδευτικής – Ιωνικού με πολλές ιδιαιτερότητες. Δεν έμεινα ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές μου, αφού μείναμε πολύ μακριά από τα συνήθη αγωνιστικά μας στάνταρ. Δεν δείξαμε το απαιτούμενο πάθος. Τέτοιου είδους παιχνίδια για να τα κερδίσεις, χρειάζεται να επιδείξεις ψυχικά αποθέματα. Πρέπει να κάνεις κατάθεση ψυχής και οι παίκτες μου δεν το έκαναν. Γνωρίζουμε από εδώ και στο εξής ότι τα περιθώρια στενεύουν υπερβολικά. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και θα εξακολουθήσουμε να προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό»  

 

 

 

 

Related posts

Αρναούτης: «Παιχνίδι της χρονιάς αυτό με την Επισκοπή»

Kώστας Παλαιολόγος

Επιβλητική νίκη η Καλλιθέα (3-0)

Abola Team

Σε αναζήτηση νέου προπονητή ο Πανθηραϊκός

abola10