free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κράτησε την παράδοση η Προοδευτική

 

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το μεγάλο ντέρμπι του πέμπτου ομίλου της Γ’ Εθνική μεταξύ Προοδευτικής και Ιωνικού, με τους «βυσσινί» να διατηρούν το εντός έδρας ήττητο απέναντι στους Νικαιώτες 

 

Χωρίς νικητή έληξε το μεγάλο ντέρμπι του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ανάμεσα στην Προοδευτική και τον Ιωνικό, οι οποίοι έμειναν στο 0-0.

 

Αποτέλεσμα, το οποίο σαφέστατα χαροποίης επεισσότερο τη γηπεοδύχο ομάδα, που φδίνει τον δικό τη αγώνα για την εξασφάλιση τη παρμαονής.

Από την πλευρά του ο Ιωνικός δεν κατάφερε σε ακόμη ένα εκτός έδρας ματς να υποτάξει την Προοδευτική κι έτσι διεύρυνε την παράδοση που τον θέλει να μην έχει κερδίσει ποτέ μέσα στον Κορυδαλλό την αντίπαλό της

 

 Μάλιστα, οι «βυσσινί» υποχρεώθηκαν από το 64’ να συνεχίσουν το ματς με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Λένγκα

 Ο αγώνας δικαιολόγησε απόλυτα τον «χαρακτηρισμό» του ντέρμπι, αφού οι δύο γειτονικές ομάδες έδωσαν σκληρές μάχες, ενώ το γήπεδο θύμιζε «κολαστήριο» από τις εκδηλώσεις των οπαδών της Προοδευτικής. 

Αξίζει να τονιστεί ότι το παιχνίδι ξεκίνησε με 25 λεπτά καθυστέρηση, αφού οι φίλοι των γηπεδούχων άναψαν εκατοντάδες καπνογόνα, γεγονός ανάγκασε τον διαιτητή να δώσει εντολή στους παίκτες των δύο ομάδων να περιμένουν μέχρι να καθαρίσει η ατμόσφαιρα.

 Η Προοδευτική ήταν η ομάδα που δημιούρτγησ τις πιο σημαντικές με τον τερματοφύλακα του Ιωνικούμ τον Κουρεντίνη να διατηρεί το απαραβίαστο της εστίας του σε σουτ τν ΧΨρήστου )18′), Σαραντόπουλου (22′) και Χουστουλάκη (86′).

 

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Χατζηαλέξης): Μπαντίκος, Κάρδαρης, Χουστουλάκης, Νταγκμπό (90+ Ξυγκάκης), Λέγκα, Σταθόπουλος, Χρήστου, Γκουτσούλας (80′ Κύβελος), Βλάχος, Ντάλλας, Σαραντόπουλος (71′ Τσέκος)

 

ΙΩΝΙΚΟΣ (Αρναούτης): Κουρεπίνης, Μουστάκης, Δημακάκος, Πλάκας, Μανωλάς, Γκοτσούλιας, Μακρίδης(77′ Θέος), Πογοσιάν (61′ Ατματσίδης), Καλλέργης, Κατσικογιάννης (56΄Ατματσίδης), Κουιρουκίδης

 

Related posts

Λευκή ισοπαλία στους Αγίους Ανάργυρους

Mάνος Χρυσός

Δύο μετεγγραφές και ανανεώσεις στον Εθνικό

Mάνος Χρυσός

Τέλος ο Χλωρός από τον Ακράτητο

abola10