free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Συνεχίζει νικητής ο Φωστήρας

Πολύς κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο ‘’Χρήστος Παυλίδης’’ για να παρακολουθήσει το γειτονικό ντέρμπι μεταξύ του Αίαντα Ταύρου και του Φωστήρα.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη αφού κατάφεραν να σκοράρουν στην αρχή  κάθε ημιχρόνου.

Στο 7ο λεπτό ο Μαρίνου εκτέλεσε το κόρνερ,η μπάλα κατέληξε στον Ηλιάδη που με απευθείας δυνατό σούτ έκανε το 0-1 εντυπωσιακά.

Στο 31ο λεπτό ο Αίαντας έφτασε κοντά στην ισοφάριση,όταν ο Σκόρδος με σέντρα απο τα δεξιά έβγαλε τον Κλειδή απέναντι απο τον Τζαφάι,με τον γκολκίπερ του Φωστήρα να αντιδράει άμεσα τελειώνοντας τη φάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 50’ ο Καραμπάς ανατρέπει μέσα στη μεγάλη περιοχή τον Σίμωση με τον Χαλδαίο να δίνει πέναλτι.Ο Σίμωσης το εκτέλεσε ιδανικά κι έκανε έτσι το 0-2.

Στο 63’ ο Ηλιάδης με προσωπική ενέργεια έφτασε έξω απο τη μεγάλη περιοχή,σούταρε,με την μπάλα να περνάει αουτ.

Στο 67’ ο Καραμπάς συγκρούστηκε στον αέρα με τον Μαρίνου,με τον τελευταίο να πέφτει αιμόφυρτος στο γήπεδο.Μετά απο λίγα λεπτά ο Μαρίνου σηκώθηκε μέσα σε χειροκροτήματα και βγήκε αλλαγή,με τον Θανόπουλο να τον αντικαθιστα.Ένα λεπτό μετά ο Σίμωσης βρίσκει τον Ηλιάδη που πιάνει το σουτ με την μπάλα να περνά λίγο αουτ.

Στο 91’ ο Μπράχο πιάνει το σουτ στον αέρα αναγκάζοντας τον Τζαφάι να διώξει με υπερένταση.

Το τελευταίο σφύριγμα του ρεφ Χαλδαίου βρίσκει τον Φωστήρα νικητή γι ακομη ένα ματς και μονο πρώτο με 15 βαθμούς διαφορά.Ο Αίαντας δεν είναι ακόμη σε δύσκολη θέση αλλά θα πρέπει να παλέψει για την παραμονή του.

Υ.Σ. Τα περαστικά μας στον Γιάννη Μαρίνου για τον τραυματισμό του,καθώς πληροφορηθήκαμε οτι το τραύμα του ήταν βαθύ και θα χρειαστεί ράμματα.  

 

ΦΩΣΤΗΡΑΣ(Θύμιος Γεωργούλης):Τζαφάι,Κωνσταντινίδης,Καλαγκάνης,Μπένα,Γούλας(79’Κουτσούμπας),Πανάκης,Ηλιάδης(88’ Κόλλιας),Πίσσας,Σίμωσης,Μαρίνου(69’Θανόπουλος),Ασημάκης(85’Χαλεπιάν)

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ(Αλέκος Ρίζος):Ηρακλής,Καραμπάς(70’ Καβαλάρης),Μπούρσαλης,Γεωργακόπουλος,Πλάκα,Σερδενές(79’Χριστοφόρου),Ερμάλ(67’Γασπαράκης),Μπράχο,Βουλωμένος,Κλειδής,Σκόρδος(62’ Μπάσα)

Διαιτητής:Χαλδαίος ,α’βοηθός:Μητράκος,β’βοηθός:Κονισπολιάτης

Related posts

Τζώτζης: «Δεν πτοούμαστε, θα δημιουργήσουμε ομάδα πιο ανταγωνιστική»

Το πρόγραμμα του Σαββάτου στην ΕΠΣΑ

Abola Team

Τσαβαλιάς: «Έρχονται καλύτερες ημέρες για τον Αθηναϊκό!»