free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μπουγάς: «Μπήκαμε πολύ δυνατά!»

Στους τομείς που οδήγησαν την ομάδα το στο επιβλητικό 4-0 επί της Άμιλλας Περιστερίου αναφέρθηκε ο τεχνικός των Μελισσίων Δημήτρης Μπουγάς

 

 

 

 

Την εκπληκτική τους πορεία στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό δεύτερο όμιλο συνέχισν ακάθεκτα τα Μελίσσια χάρη στη σπουδαία εκτός έδρας νίκη τους εοπί τη Άμιλλα Περιστερίου με το εμφατικό 4-0.

 

Μία επιτυχία, η οποία επέτρεψε στο συγκρότημα των βορείων προαστίων να αυξήσει τη διαφορά της από την τρίτη Κοψαχείλα στους έξι βαθμούς και πλέον να ατενίζου το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία.

 

Άκρως ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του ετχνικού Δημήτρη Μπουγά:

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος από τη συνολική εικόνα των ποδοσφαιριστών μου ακι φυσικα΄την πολύ σημαντική μας νίκη εμ το ευρύ 4-0 σε μία δύσκολη έδρα. Μπήκαμε πάρ απολύ δυαντά στο ματς κι ευτυχήσαμε να πετύχουμε τρία γρήγορα γκολ. Στο δεύτερο μέρος κάναμε πολύ καλή διαχείριση του υπέρ μας σκορ και ουσιαστικά δεν κινδυνεύσαμε. Μετ ααπό αυτή την νίκη είδαμε τη διαφορά που μας χωρίζει από την τρίτη Κοψαχείλα να ανοίγει στους έξι βαθμούς ξκαι βέβαια η στόχευσή μας βρίσκεται στο επόμενο εξίσου δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει, που δεν είναι άλλο από αυτό που είχε διακοπεί απέναντι στην Ιεράπολη. Σ’ ένα ματς, όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο».

 

 

Related posts

Νίκος Ζαννίκος ”The sting of the bee”

Γιάννης Μελίτας

Ραφαηλίδης: «Οι παίκτες μου δείχνουν τρομερή θέληση!»

Όλοι ήταν εκεί… στο χορό του Ιάσωνα

Abola Team 3