free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γαζής: «Άξιοι συγχαρητηρίων οι παίκτες μου!»

Απόλυτα ευχαριστημένος από τη συνολική εικόνα των παικτών του κόντρα στους Τράχωνες παρουσιάστηκε ο τενχικός του Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Γαζής

 

 

 

Τις εξαιρειτκές του εμφανίσεις συνέχισε το Παλαιό Φάληρο αποσπώντας πολύτιμη εκτός έδρας  ισοπαλία από τους Τράχωνες χωρίς τέρματα.

 

Το συγκρότημα του Γιάννη Γαζή παορυσίασε πολλά ψυχκά αποθέματα, αφού παρά το γεγονός ότι υποχρεώθηκε απο το 32ο λεπτό να συνεχίσει το ματς με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Γιώργου Παπαευθυμίου με δεύτεη κίτρινη κάρτα, εντούτοις επιδεικνύοντας τρομερή πρσήλωση και πάθος, κατάφερε να αποσπάσει τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας,.

Με τον έμπειρο τεχνικό να επιβραβεύει τους ποδοσφαιριστές του:

 

«Πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα σε μία δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή των Τραχώνων. Παρά το γεογνός ότι από πολύ νωρίς υποχρεωθήκαμε να συνεχίσουμε το ματς με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Παπαευθυμίου, όλοι οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν πλήρως δείχνοντας τρομερά ψυχικά αποθέματα . Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια οι ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόψυχα τη διοίκηση των Τραχώνων για την άριστη φιλοξενία που μας παρείχε και να τους ευχθώ ολόψυχα να πετύχουν τοςυ στόχους τους».

 

 

Related posts

“Μοιρασιά” στο Βύρωνα για Αθηναϊκό και Μελίσσια

abola10

Παπαρούνης: «Να κάνουμε κάστρο την έδρα μας!»

Kώστας Παλαιολόγος

Βλάχος: «Να φανούμε συγκεντρωμένοι»

Kώστας Παλαιολόγος