free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΑ: Ποιο θα είναι το ζευγάρι του τελικού;

 

Αύριο (6/3) θα ξέρουμε τις δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν το κύπελλο ΕΠΣΑ!

Η ώρα της αλήθειας έφτασε! Άγιος Ιερόθεος – Χαϊδάρι και ΓΣ Αργυρούπολης-Ηλυσιακός τίθενται αντιμέτωποι αύριο Τετάρτη 6/3 στις 14:30 στους επαναληπτικούς ημιτελικούς, με έπαθλο φυσικά το μεγάλο εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ!

Προβάδισμα πρόκρισης έχει πάρει τόσο ο Άγιος Ιερόθεος, που κέρδισε με 3-1 στο πρώτο ματς, εκτός έδρας, όσο και ο ΓΣ Αργυρούπολης που επικράτησε με 2-0 μέσα στου Ζωγράφου του Ηλυσιακού. Μάλιστα αυτό το παιχνίδι ίσως να έχει πιο μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς θα περιμένουμε να δούμε αν τελικά ο ΓΣ Αργυρούπολης θα ολοκληρώσει τη μεγάλη έκπληξη, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τις δύο ομάδες τις χωρίζει μία κατηγορία και προφανώς ο Ηλυσιακός δεν έχει… πει την τελευταία του λέξη ακόμη.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι το άλλο ζευγάρι δεν έχει ενδιαφέρον, καθώς αναμένουμε πως το Χαϊδάρι θα παλέψει για τις πιθανότητες που του αναλογεί, καθώς αν βρεθεί μπροστά στο σκορ, όλα θα μπορούν να συμβούν, καθώς θα ψάχνει ένα γκολ ακόμα για να στείλει το ματς στην παράταση.

Υπενθυμίζουμε ότι δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Οπότε, αν Χαϊδάρι ή Ηλυσιακός κερδίσουν με δύο γκολ διαφορά, με οποιοδήποτε σκορ, τότε θα έχουμε παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

Αναλυτικά το αυριανό πρόγραμμα του κυπέλλου και οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις, έχει ως εξής:

14:30: Αργυρούπολης Β’: ΓΣ Αργυρούπολης – Ηλυσιακός (Αλάμπεης, Απτόσογλου, Σταύρογλου).

14:30: Περιστερίου (Χωράφας): Άγ. Ιερόθεος – Χαϊδάρι: (Καλογερόπουλος Ι., Όντος, Τζίκας).

Related posts

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ – ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 0-2: Τα στιγμιότυπα

abola10

ΕΠΣΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα

Abola Team

Στο κόλπο της ανόδου ο Ιπποκράτης Περιστερίου

Abola Team