free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Λεβέντης: Ιστορικό ματς για το ΓΣ Αργυρούπολης!

Για το σπουδαίο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό αναφέρθηκε ο έμπειρος προπονητής.

Ένα από τα σημαντικότερα ματς των τελευταίων χρόνων δίνει σε λίγες ώρες ο ΓΣ Αργυρούπολης καθώς σήμερα Τετάρτη 6/3 και ώρα 14:30 φιλοξενεί στο Αργυρούπολης Β’ τον ιστορικό Ηλυσιακό με έπαθλο το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ!

Οι «οράνιε» πριν από δύο εβδομάδες είχαν επικρατήσει με 2-0 μέσα στην έδρα του Ηλυσιακού και ως εκ τούτου έχουν ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα να διαχειριστούν.

Από την πλευρά μας επικοινωνήσαμε με τον προπονητή του ΓΣ Αργυρούπολης, Γιάννη Λεβέντη, που χωρίς αμφιβολία είναι ο αρχιτέκτονας αυτής της πορείας, του οποίου και ζητήσαμε να τοποθετηθεί για τη σπουδαία αναμέτρηση που έρχεται.

Όπως μας υπογράμμισε χαρακτηριστικά:

«Το ματς με τον Ηλυσιακό είναι για εμάς ιστορικό, αφού για πρώτη φορά βρισκόμαστε τόσο κοντά σε έναν τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΑ. Γι’αυτό πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να καλέσω όλο το φίλαθλο κόσμο της Αργυρούπολης να σταθεί δίπλα μας σε αυτή την πολύ σημαντική προσπάθεια και να χειροκροτήσουμε τα παιδιά μας για όσα έχουν καταφέρει φέτος και ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα. Είναι ευκαιρία να διαφημιστεί, όχι μόνο το ποδόσφαιρο της Αργυρούπολης, αλλά συνολικότερα το αθηναϊκό ποδόσφαιρο.

Μπορεί να έχουμε ένα προβάδισμα δύο τερμάτων, αλλά ας μην γελιόμαστε, αντιμετωπίζουμε μία πολύ δυνατή ομάδα που φυσικά διαθέτει και πολύ βαριά φανέλα.

Ότι και αν γίνει στο παιχνίδι είναι επιτυχία που φτάσαμε ως εδώ. Θα το ευχαριστηθούμε και ευελπιστούμε πως στο τέλος θα πανηγυρίσουμε»!

Μπορεί το κύπελλο να επισκιάζει τα πάντα τις τελευταίες μέρες στην Αργυρούπολη, αλλά η ομάδα τα πάει καλά και στο πρωτάθλημα. Μάλιστα στο τελευταίο ματς με την Ηλιούπολη ο ΓΣ Αργυρούπολης επικράτησε με 2-1, με το Γιάννη Λεβέντη να υπογραμμίζει τα εξής για το παιχνίδι:

«Κατ’αρχάς θέλω να ευχηθώ από την πλευρά μου, αλλά και απ’ όλη την οικογένεια του ΓΣ Αργυρούπολης, τα περαστικά μας στον ποδοσφαιριστή της Ηλιούπολης Κωνσταντόπουλο, που τραυματίστηκε στο μεταξύ μας παιχνίδι. Από εκεί και πέρα θέλαμε να κρατήσουμε την ουσία από αυτό το παιχνίδι και τα καταφέραμε πετυχαίνοντας μία σημαντική νίκη. Κοιτάμε τη συνέχεια και ότι και αν γίνει στο κύπελλο θέλουμε στο πρωτάθλημα να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να διεκδικήσουμε ακόμα και τη δεύτερη θέση».

Related posts

ΜΕΛΙΣΣΙΑ – ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡ/ΡΙΟΥ 1-1 Τα στιγμιότυπα

admin

«Διαζύγιο» με Σαλαπάτα – Ντέντια ο Άρης Πετρούπολης

Kώστας Παλαιολόγος

Τζίτζης: «Όλα για την πρόκριση!»

Kώστας Παλαιολόγος