free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μαντζούνης: «Σημαντικό που δεν ηττηθήκαμε»

Το βλέμμα του στην καθοριστική συνέχεια στρέφει ο τεχνικός της Νέας Ιωνίας Ανδρέας Μαντζούνης

 

 

 

Την αήττητη πορεία των οκτώ τελευταίων της αναμετρήσεων διεύρυνε η Νέα Ιωνία μετά την εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 κόντρα στον ιδιαίτερα φορμαρισμένο και αναγεννημένο ΑΟ Περιστερίου. 

Οι «γαλαζοκίτρινοι», οι οποίοι είχαν τη πλήρη πρωτοβουλία των κινήσεων στο πώτο μέρος διάστημα στο οποίο προηγήθηκαν, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να κρατήσουν μέχερι τέλους το υπέρ τους σκορ. 

Ο τεχνικός Ανδρέας Μαντζούνης, στάθηκε στην πολύ καλή απόδοση των απικτών του, δίνοντας στο στίγμα του για την απαιτητική συνέχεια: 

«Θέλαμε πολύ τη νίκη απέναντι στον ΑΟ Περιστερίου, διότι εφόσον τα καταφέρναμε , θα παίρναμ μία τεράστια ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια, Ξεκινήσαμε πολύ δυαντά, ευτυχήσαμε να προηγηθούμε, είχαμε και άλλες σημαντικές ευκαιρίες στο πολύ καλό δικό μας  πρώτο ημίχρονο, τις οποίες όμως δεν καταφέραμε να τις αξιοποιήσουμε, Απέναντι σε μία ομάδα, η οποά στον δεύτερο γύρο παορυσιάζεται ιδιαίτερα δυαντή και επικίνδυνη δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε το υπέρ μας σκορ, αλλά απο τη στιγμή όπου δεν ηττηθήκαμε κι ο βαθμός είναι ικανοποιητικός, αφού μας επέτρεψε να διευρύνουμε το αήττητο. Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Η διακοπή θα μας επιτρέψει να επανέλθουν ορισμένοι σημαντικοί παίκτες για την ομαδα μας». 

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι θ επανέλθουν ο τερματοφύλακας Κώστας Παπουτσής από τραυματισμο, ο Δημήτρης Πετράκης από τράβηγμα στον τετρακέφαλο και ο Θόδωρος Δρυμωνίτης από τιμωρία.

 

Φιλικό με τη Μάχη Μαραθώνα θα δώσει την ερχόμενη Παρασκευή (8/3) η Νέα Ιωνία στις 7:30 μ.μ.

 

 

Related posts

Έσπασαν την… κατάρα της Ερυθραίας τα Σούρμενα!

abola10

Τσιμπάκης: «Θα χρειαστεί συγκέντρωση και ενέργεια»

Abola Newsroom

Τσιμπάκης: «Να κάνουμε το καλύτερο δυνατό»

Kώστας Παλαιολόγος