free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσιμπάκης: «Πήραμε μία καθαρή νίκη, άξιοι συγχαρητηρίων οι παίκτες μου»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την νίκη επί του ΠΑΟ Ρουφ, αλλά και την απόδοση των παικτών του παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Πανερυθραϊκού Αντώνης Τσιμπάκης

 

 

 

Στον δρόμο των επιτυχιών επανήλθε δριομύτερος ο Πανερυθραϊκός, θριαμβεύοντας με 2-0 του ισχυρού ΠΑΟ Ρουφ.

 

Απέναντι σε μία από τις ποιοτικότερες ομάδες της κατηγορίας, το συγκρότημα των βορδίων προαστίων ήταν ισοπωδωτικό και αυτό αποτυπώνεται ξεκάθαρα από το γεογνός ότι η νίκη κατακτήθηκε εύκολα, με τους γηπεοδύχους να έχουν να επιδείξουν ακόμη τρία δοκάρια κα ένα χαμένο πέναλτι. Η εν γένει εμφάνιση, αλλά και η συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών  του άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον προπονητή Αντώνη Τσιμπάκη, ο οποίος αναφέρθηκε στην αξία της νίκης:

 

«Πήραμε μία καθαρή και πανάξια νίκη επί ενός πολύ ισχυρού αντιπάλου, ο οποίοε αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Αθήνα και εμ την οποία ήμασταν ισόβαθμοι. Αυτό αποτυπωνεται ξεκάθαρα τόσο από το σκορ, όσο ακι από το γεγονός ότι είχαμε τρία δοκάρια, αλλά και ένα χαμένο πέναλτι στο 85’ και με το σκρο ήδη στα επίπεδα του 2-0.

 

Οι παίκτες μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων τόσο για τη σπουδαάι τους νίκη, όσο ακ για τη απόλυτη συγκέντρωση και αφοσίωση που έδειξαν στο πλάνο. Για 90 λεπτά εμείς ήμασταν η ομάδα που επέβαλε τους δικούς της κανόνες στον αγωνιστικό χώρο ακι αυτό το στοιχείο μας αφήνει απόλυτα ευχαριστημένους. Συνεχίζουμε τη δουλειά και  προχωράμε».

Related posts

«Χρυσός» βαθμός για τον ΑΟ Ιλίου

abola10

Κουτσουδάκης: «Ματς που κρύβει ιδιαιτερότητες»

Kώστας Παλαιολόγος

Γκλεγκλές: «Έχουμε βγάλει πολύ δύσκολο πρόγραμμα»

Kώστας Παλαιολόγος