free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βενάκης: «Κρατάμε τον βαθμό, μας έλειψε μόνο το γκολ»

Ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές από την εικόνα των παικτών του απέναντισ την ΑΕ Ηρακλείου παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Άρη Πετρούπολης Σήφης Βενάκης

 

 

 

Αρκετά δυνατός και συγκεντρωμένος παρουσιάστηκε ο Άρης Πετρούπολης στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ισχυρή ΑΕ Ηρακλείου με τη οποία αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα.

 

Ένα αποτέλεσμα, το οποίο άφησε ανάμεικα συναισθηματα στο στρατόπεδο της δημοφιλούς ομάδας των δυτικών προαστίων, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει, ώστε να εξασφαλίσει το πολυπόθητο εισιτήριο της παραμονής στον δεύτερο ανταγωνιστικό όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ. 

Ενδεικτικές του κλίματος, που έχει καλλιεργηθεί, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Σήφη Βενάκη: 

«Είμαι ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές από τη συνολική από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας. Το μόνο που μας έλειπε ήταν το γκολ στο παιχνίδι. Ειχαμε πάθος, βγάλαμε ενέργεια, αλλά θα πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. 

Κραταμε τον βαθμό και συνεχίζουμε με το ίδιο σκεπτικό και στα υπόλοιπα οκτώ παιχνίδια κοιτάζοντας να μαζέψουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τους βαθμούς που χρειαζόμαστε, ώστε να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία».

 

 

Related posts

Βαθμολογική ανάσα ο ΑΟ Περιστερίου

Abola Team

Βλάχος: «Βρίσκουμε ρυθμό και παίρνουμε τα αποτελέσματα«»

Kώστας Παλαιολόγος

Γαζής: «Τελικός με τον Ήφαιστο Περιστερίου»

Kώστας Παλαιολόγος