free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Αρζένης: «Οι παίκτες μου έκαναν κατάθεση ψυχής»

Το εγκώμιο των παικτών του για την τιτάνια προσπάθεια που καταβάλλουν έπλεξε ο τεχνικός του Θριάμβου Χαϊδαρίου Κώστας Αρζένης

 

 

 

Συνεχίζει να … τρελαίνει κόσμο ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου! 

Κόντρα στα πολλά και δυσεπίλυτα προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα των δυτικών προαστίων, επιδεικνύει τρομερή θέληση και ασίγαστο πάθος στην ιδέα να … συμβιβαστεί στη μοίρα της.

 

Ο Θρίαμβο Χαίδαρίου με οπλο την μαχητικότητα, αλλα και την τρομερή πίστη των παικτών του υπέταξε εμ 3-1 στην έδρα του και το εμπόδιο της Θύελλας Αγίου Δημητρίου πετυχαίνοντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής του στον πρωτο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ.

 

Γεγονός το οποίο ενθουσίασε τον προπονητή Κώστα Αρζένη που μετη σειρά του αιέρωσε εγκωμιαστικά σχόλια στους ποδοσφαιριστές του ια την κατάθεση ψυχής τους στον αγωνσιτικό χώρο:

 

«Ο παίκτες μου σε ακόμη ένα παιχνίδι έκαναν κατάθεση ψυχής και κατάφεραν αν φτάσου σε μία πολύ σημαντική νίκη επί ενός άξιου αντιπάλου, που έχει θέσει τους ίδιους στόχοςυ με εμάς.

Κόντρα στα μύρια προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα μας, οι λιγοστεοί διαθέσιμοι παίκτες μου δείχνουν χαρακτήρα, τρομερή προσήλωση και πάθος. Αυτή η καάθεση ψυχής, αλλά ακι η απίστευτη συγκέντρωση στο αγωνιστικό μας πλάνο, είναι τα κλειδιά της επιτχυημένης πορείας που έχουμε διαγράψει σε αυτές τις τεελτυαίες αγωνιστικές και πάνω σ’ αυτές τις βάσεις θα «πατήσουμε» ενόψει της κρίσιμης τελικής ευθείας»

 

 

Related posts

Έπεσε από την κορυφή το Ηράκλειο

abola10

Κουσάνας: «Ντέρμπι ποδοσφαιρικού εγωϊσμού!»

Kώστας Παλαιολόγος

Τσαβαλιάς: «Πάμε για ένα δύσκολο παιχνίδι»

Kώστας Παλαιολόγος