free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Δουγιέκος: «Η ομάδα μας έχει μέλλον»

Τον ενθουσιασμό του για τις προοπτικές που ανοίγονται για την ομάδα του εξέφρασε ο τεχνικός του Κεραυνού Πετρούπολης Παναγιώτης Δουγιέκος

 

 

 

 

Τη διαρκή του ανοδική πορεία στον τρίτο ανταγωνιστικό όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ πιστοποίησε ο Κεραυνός Πετρούπολης με τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη του επί του Κρόνου Αθηνών με το επιβλητικό 4-1.

 

Το φιλόδοξο συγκρότημα των δυτικών προαστίων αποδίδοντας ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και με όπλο την ποιότητα, αλλά και τις όμορφες συνεργασίες των παικτών, έδειξε τα διαπιστευτήριά του επιφέροντας την απόλυτη ικανοποίηση του τεχνικού Παναγιώτη Δουγιέκουυ, ο οποίος με τη σδειρά του τόνισε τα εξής:

 

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη, την οποία συνδυάσαμε με όμορφο ποδόσφαιρο. Μάι επιτυχία, η οποία μας επέτρεψε να μειώσουμε στους τρεις τους βαθμούς της διαφοράς από την τέταρτη θέση και παράλληλα μας έδωσε τη δυνατότηα να ελπίζουμε βάσιμα για μία θέση που οδηγεί στα επερχόμενα μπαράζ ανόδου. Η ομάδα μας βρίσκεται σε διαρκή αγωνιστική άνοδο και το πλέον ενθαρρυντικό, είναι ότι η ομάδα μας έχει μέλλον. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα το διάστημα της διακοπής, ώστε να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί γίνεται, ενόψει της αναμέτρησης με τους Λέοντες».

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Αστέρας Εξαρχείων-Νεοπεντελικός 1-2

Abola Team 3

Η εκδήλωση πρωταθλητισμού της Κηφισιάς 2010 στο PEPEERS με Αριστείδη Ξηντάρα, Μίμη Δομάζο και Ηλία Λογγίτση

Ρένος Γιαμπουράς

Δάφνη Αθηνών-Λαρισαϊκός 1-2

Abola Team 3