free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 8ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι»

 

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ασπρόπυργος μετά τις καταγγελίες και τις διαμαρτυρίες του Αμβρυσσέα Διστόμου, μετά το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής (3/3) για την 21η αγωνιστική του 8ου ομίλου της Γ’ εθνικής. «Με μεγάλη έκπληξη αλλά και απορία διαβάσαμε τις καταγγελίες και τις διαμαρτυρίες της ομάδας του Αμβρυσσέα Διστόμου στον ηλεκτρονικό τύπο καθώς και σε τοπικό κανάλι της Μεσσηνίας BEST TV (η επιλογή καναλιού της Μεσσηνίας και όχι της Βοιωτίας γεννά πολλές απορίες. Μήπως ο Αμβρυσσέας άλλαξε έδρα; Μήπως το ιστορικό Δίστομο μετακόμισε στη Μεσσηνία;) Ας πάμε λοιπόν στις περίφημες καταγγελίες του προέδρου κ. Καβαλάγιου και του κ. Πετράτου ή Γκάρι (ο οποίος δεν ήταν στο γήπεδο την Κυριακή, αλλά κατά τα άλλα καταγγέλλει)

 

• Η Αστυνομία ήρθε στο γήπεδο στις 14.45

 

Η αστυνομικές δυνάμεις σε ΟΛΟΥΣ τους μέχρι σήμερα εντός έδρας αγώνες της Ένωσης Ασπροπύργου, είναι παρούσες 2 ώρες πριν την έναρξη του κάθε αγώνα.

 

• Ο Γενικός Αρχηγός κ. Φίλης ήταν ο υποκινητής των επεισοδίων

 

Είναι πραγματικά άξιο απορίας πως ένας άνθρωπος, ο οποίος την ημέρα του αγώνα είναι επιφορτισμένος με την προετοιμασία της ομάδας καθώς και με τα διαδικαστικά (προσκόμιση δελτίων, κτλ.) και βρίσκεται συνεχώς δίπλα στην ομάδα, θα μπορούσε να υποκινεί να υποκινεί από τον πάγκο τους φιλάθλους να δημιουργήσουν επεισόδια.

Στη δε φωτογραφία την οποία είχαν επιλέξει οι καταγγέλλοντες ως πειστήριο του «εγκλήματος» φαίνεται ξεκάθαρα ο κ. Φίλης μπροστά στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων να προσπαθεί να κατευνάσει τους φιλάθλους και να συνοδεύει παίκτη του Αμβρυσσέα.

 

Το ποιόν του κ. Φίλη είναι γνωστό σε όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα. Μέσα από τη μεγάλη του πορεία σαν ποδοσφαιριστής (11 χρόνια Α΄ Εθνική) καθώς και την τελευταία διετία ως παράγοντας της Ένωσης Ασπροπύργου, χαίρει της αναγνώρισης και της εκτίμησης όλων των αντίπαλων ομάδων.

 

• Έγινε «ντού» από 150 άτομα

 

Αλήθεια όταν έγινε αυτό το «ντου», χτυπήθηκε κανείς; Μάθετε να μιλάτε καλα την ελληνική γλώσσα και τα λαϊκότροπά της γιατί πραγματικά κύριοι… εκτίθεστε.

 

• Οι φίλαθλοι της Ένωσης Ασπροπύργου έβριζαν

 

Γνωρίζετε κάποιο γήπεδο παγκοσμίως που να μη βρίζουν; Μήπως το δικό σας;

 

• Για την ανακοίνωση της Ένωσης Ασπροπύργου μετά τον πρώτο αγώνα στο Δίστομο και περί μη ίσης αντιμετώπισης.

 

Πράγματι η Ένωση Ασπροπύργου εξέδωσε ανακοίνωση στις 20 / 11 / 2018 με την οποία στηλίτευε τα διαιτητικά λάθη. Μη θέλοντας να ρίξουμε λάδι στη φωτιά δεν αναφερθήκαμε καθόλου στη φιλοξενία σας προς τους περίπου 20 φίλαθλους μας καθώς και προς την αποστολή της ομάδας.

 

Από την πλευρά μας στον αγώνα της περασμένης Κυριακής, ως οικοδεσπότες σας παραχωρήσαμε και τα δυο αποδυτήρια των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Σταδίου Ασπροπύργου για μεγαλύτερη άνεση και σας υποδεχθήκαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, γεγονός το οποίο φαίνεται πως εκτιμήθηκε δεόντως και από τον Γενικό Αρχηγό της αποστολής σας καθώς και από τον προπονητή και τον αρχηγό της ομάδας σας, οι οποίοι μετά τη λήξη του αγώνα συνεχάρησαν και ευχαρίστησαν για τη φιλοξενία τον κ. Φίλη τον οποίο εσείς κατηγορείτε σαν υποκινητή δήθεν επεισοδίων.

 

Θα θέλαμε να σας αναφέρουμε πως καμία από τις 10 ομάδες που πέρασαν από τον Ασπρόπυργο τη τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα φιλοξενίας. Αντιθέτως αρκετές εξ αυτών (Πάμισος, Αστέρας Βλαχιώτη, Παναργειακός, Ύπατο) εξέδωσαν ευχαριστήριες ανακοινώσεις.

 

Η Ένωση Ασπροπύργου μέχρι σήμερα δεν έχει απασχολήσει τα πειθαρχικά όργανα της ΕΠΟ για το παραμικρό παράπτωμα και είμαστε περήφανοι για αυτό.

 

Σας καλούμε λοιπόν να αφήσετε τα σενάρια και τις φαντασίες γιατί δεν ωφελούν σε τίποτα ουσιαστικό παρά μόνο στη δημιουργία εντυπώσεων», αναφέρει η ανακοίνωση του Ασπροπύργου.

Related posts

Επαναπροσδιορισμός στόχων

Nάσος Φακίδης

Γ’ εθνική 8ος ΟΜΙΛΟΣ: Τα σημερινά αποτελέσματα (17/2)

Nάσος Φακίδης

Αίας Σαλαμίνας: Επίσημα ξεκινάει η λειτουργία τμήματος στίβου

Γιώργος Ανανίδας