free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τζώτζης: «Καθοριστική για την έκβαση του αγώνα η απώλεια του πέναλτι»

Στην φάση της απώλειας του πέναλτι απέδωσε ο τεχνικός του ΑΟ Ιλίου Γιώργος Τζώτζης τα αίτια της εντός έδρας ήττας από τη Διάνα Ηλιούπολης

 

 

 

Σε εντός έδρας ήττα με 1-0 από την πανίσχυρη και ιδιαίτερα ποιοτική εφέτος Διάνα Ηλιούπολης υποχρεώθηκε ο ΑΟ Ιλίου χάνοντας σημαντική ευκαιρία να απομακρυνθεί αισθητά από την επικίνδυνη ζώνη του δευτέρου μίλου της Α’ ΕΠΣΑ.

 

Ένα παιχνίδι στο οποίο οι δύο αντίπαοι ακροβατούσαν για πολλή ώρα σ’ ένα τεντωμένο σκοινί, με την ομάδα των ανατολικών προαστίων να χαμογελάει μετά τη λήξη του αγώνα χάρη στο γκολ, που πέτυχε ο Μανώλης Καλλέργης στο 34ο λεπτό και το οποίο έκρινε την αναμέτρηση.

 

Ο τεχνικός του ΑΟ Ιλίου Γιώργος Τζώτζης από την πλευρά του  έσπευσε να δώσει τη δική νότα και να σημειώσει τα εξής:

 

«Χάσαμε ένα παιχνίδι στις λεπτομέρειες από μία ομάδα η οποία μεσοεπιθετικά φαντάζει ακι είναι πολύ δυνατή. Καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα θεωρώ ότι διαδραμάτισε η απώλεια του δικού μας πέναλτι στο πε΄μπτο λεπτό. Από εκεί και πέρα εμείς συνεχίζουμε τη προσπάθειά μας και το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος θα προσπαθήσουμε να προεοτμαστούμε όσο το δυαντόν καλύτερα, ενόψει του επόμενου εξαιρετικά δύσκολου αγώνα που μας περιμένει κόντρα στον ΑΟ Περιστερίου. Μίας ομάδας, η οποία έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και το τελευταίο διάστημα παρουσιάζεται ιδιαίτερα δυνατή και φορμαρισμένη. Θα δουλέψουμε πολύ σοβαρά πάνω σε κομμάτια που αφορούν την τακτική, ώστε να εμφανιστούμε απόλυτα έτοιμοι να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε»

 

 

 

Related posts

Παπαρούνης: «Σπουδαία η αντίδραση των παικτών μου»

Kώστας Παλαιολόγος

Ματσάρα στην Ηλιούπολη!Πρωταθλητής και με τη βούλα ο «Φονέας»!

ΑΟ ΙΛΙΟΥ – ΧΑΪΔΑΡΙ 0-1

abola10