free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ζαμπούρας: «Ομάδα ανώτερης κατηγορίας ο Άρης Καλαμακίου»

Με τα καλύτερα λόγια για την αξία και την ποιότητα της νέας του ομάδας αναφέρθηκε ο τεχνικός Θανάσης Ζαμπούρας

 

 

 

Την απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της νέας του ομάδας εξέφρασε ο Θανάσης Ζαμπούρας.

Ο έμπειρο τεχνικός, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική κάθισε για δεύτερο παιχνίδι στον πα΄γκο της καινούριας του ομάδας γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από το πολύ σιχυρό και φιλόδοξο Ιπποκράτη έχει ήδη μορφώσει άποψη για τις δυνατότητες της νέας του ομάδας.

Με τον ίδιο να εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια για την ποιότητα των ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν το ρόστερ του συλλόγου:

 

«Απέναντις τον Ιπποκράτη, παρα την εξαιρετική προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάτι θετικό, ωστόσο, δεν απογοητευόμαστε. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά, με σκοπό να φανούμε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί και προσηλωμένοι στην κρίσιμη συνέχεια που μας περιμένει και το κυριότερο να αναδείξουμε τις αγωνιστικές μας αρετές

 

Ο Άρης Καλαμακίου δαθέτει πολύ αξιόλογο ρόστερ και θεωρώ ότι οι πραγματικές του δυνατότητες είναι για ανώτερη κατηγορία. Πρόκειται για ένα πολύ οργανωμένο σωματείο. Από την πλευρά μας αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να συνεχίσουμε με την ίδια διάθεση και πίστη τη σκληρή δουλειά, ώστε να διατηρήσουμε το πλεονέκτημα ενόψει των επερχόμενων αγώνων μποαράζ που θα κρίνουν την άνοδο. Στο χέρι μας είναι άλλωστε να τα καταφέρουμε.»

 

 

Related posts

ΑΟΝΦ Άτταλος-Λέοντες 3-0

Abola Team 3

Ερμής Ειρ. Ηρακλείου-ΑΕ Περιστερίου 2-0: Τρεις κόκκινες στο παιχνίδι

Abola Team 3

Σκαλτσάς: «Χτίζουμε ομάδα για την επόμενη διετία»