free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φώτο και βίντεο από την εκδήλωση των Σουρμένων

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, αλλά και πλήθος κόσμου να κατακλύζει την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 1ου Γ.Ε.Λ. Ελληνικού τα Σούρμενα έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα.

Η συγκίνηση ήταν μεγάλη καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο ιστορικός σύλλογος κλείνει 90 χρόνια ζωής και με αφορμή το παραπάνω γεγονός οι υπεύθυνοι επιμελήθηκαν ένα πολύ ιδιαίτερο βίντεο που ανατρέχει σε όλη την ένδοξη ιστορία της ομάδας.

Ενωτικός στο λόγο του ο πρόεδρος της ομάδας κ. Βάσσιος που άνοιξε με την ομιλία του την εκδήλωση.

Επίσης παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αργυρούπολης-Ελληνικού κ. Κωνσταντάτος, ο Αντιδήμαρχος κ. Μηνόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.Καλύβας, κα Ηλιοπούλου, ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κ. Τσικαλάκης, οι υποψήφιοι με την Δημοτική Συνεργασία κ. Κοκκίνης, Κορτζίδης Χ., ο υποψήφιος με την Δημοτική Συμπόρευση κ. Θ. Μπούφης, ο κ. Τάκης Κοσικίδης και ο κ. Τογρίδης.

Την ΕΠΣΑ εκπροσώπησε ο κ. Λαδάς.

Την Ένωση Ποντίων Ελληνικού εκπροσώπησαν οι κ. Αντωνία Θεοδωρίδου και ο κ. Λευτέρης Θεοδώρου.

Βραβεύτηκαν από τη διοίκηση οι: Ευθύμιος Εξαπειχίδης για την πιο τρανή επιτυχία στην ιστορία του συλλόγου, ο Γενικός Αρχηγός κ. Θ. Χρήστου, οι αθλητές Γκόρος, Γλεζέλης, Σαγανάς, Καραχάλιος, Μαρκίδης, Στ. Τουρκίστας, Γ. Τζίνης, Φωκάς και ο σκόρερ Τριαντάφυλλος Κοκκινασίδης.

Φυσικά βραβεύτηκαν οι ακαδημίες του συλλόγου για τις περσινές τους επιτυχίες στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και όσα παιδιά εισήχθησαν σε Πανεπιστημιακές Σχολές.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι διηύθυνε με επιτυχία την εκδήλωση ο κ. Σακκάς.

Δείτε παρακάτω φωτορεπορτάζ, αλλά και βίντεο.

*Μπόνους στο τέλος του βίντεο ένα μικρό αφιέρωμα για τις ακαδημίες.

 

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/Mqt271ng_IE” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Related posts

Έσκασε … «βόμβα» Μπανιά για τον ΠΑΟ Ρουφ!

Kώστας Παλαιολόγος

Άφησε βαθμούς στην Ερυθραία η Ηλιούπολη

abola10

Νίκη μετά από 35 μέρες για τη Διάνα

abola10