free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλογερόπουλος: «Όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται»

Στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουν όλοι στην ομάδα του την αναμέτρηση με τα Μελίσσια, αναφέρθηκε ο τεχνικός της Ιεράπολης Σάκης Καλογερόπουλος

 

 

 

 

Αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε η ομάδα να εξασφαλίσει το συντομότερο δυνατό την παραμονής της στον δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ παρουσιάζονται άπαντες στο «στρατόπεδο» της Ιεράπολης.

 

Στην ομάδα των δυτικών προαστίων τα πάντα κινούνται πλέον στους ρυθμούς της διακοπείσας σαββατιάτικης εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στα Μελίσσια.

 

Ένα παιχνίδι το οποίο θα συνεχιστεί απο το 25ο λεπτό κι ενώ το σκορ είναι ήδη 1-0 υπέρ της ομάδας των Μελισσίων,. Αυτή η παράμετρος ωστόσο, δεν φαίνεται να … τρομάζει στο ελάχιστο τον τεχνικό Σάκη Καλογερόπουλο, ο οποίος έσπευσε να δηλώσει τα εξής:

 

«Θα πάμε να κάνουμε την προσπάθειά μας και να παλέψουμε για ό,τι καλύτερο μπροούμε,. Πάντα ψάχνουμε το καλύτερο και με αυτόν τον τρόπο θα προσεγγίσουμε την αναμέτρηση κόντρα στα Μελίσσια. Γενικότερα στα παιχνίδια που απομένουν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος θα προσπαθήσουμε να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί γίνεται»

 

 

 

Related posts

Σομπότοβιτς: «Να διαφυλάξουμε την πέμπτη θέση»

Kώστας Παλαιολόγος

Μπουγάς: «Πάση θυσία νίκη με Λαύρα»

Kώστας Παλαιολόγος

Μπουγάς: «Μπορούσαμε κάτι καλύτερο»

Kώστας Παλαιολόγος