free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαρούνης: «Εμπειριών συλλέκτης η φετινή χρονιά»

To στίγμα του για τη γενικότερη εικόνα της εφετινής περιόδου έδωσε ο τεχνικός του ΑΟ Χαϊδαρίου Νίκος Παπαρούνης

 

 

 

Ολοκληρώθηκε το όμορφο ταξίδι του ΑΟ Χαϊδαρίου στην εφετινή διοργάνωση του Κυπελλου ΕΠΣΑ με πολύ καλές εμφανίσεις απέναντι στον Άγιο Ιερόθεο.

 

Οι «κυανέρυθροι» μπορεί να ηττήθηκαν με 4-2 στον επαναληπτικό που διεξήχθη στην έδρατης ομάδας της Γ’ Εθνικής, ωστόσο απεκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες, που θα τους φανούνιδιαίτεα χρήσιμες στη συνέχεια

 

 Κάτι το οποίο δηλώνει ξεκάθαρα ο τενχικός της ομάδας Νίκος Ππαρούνης, ο οποίςο από την μεριά του έσπευσε να τονίσει τα εξής: «Ένα πολύ όμορφο ταξίδι στη διοργάνωση του Κυπέλλου έφτασε στο τέλος του. Μετά από πολλά χρόνια ο ΑΟ Χαϊαρίου κατάφερε να προκριθεί μέχρι τα ημιτελικα΄της διοργάνωσηςκαι να δώσει δύο πολύ σημαντικές αναμετρήσεις κόντρα σε μία από τις πολύ δυνατές ομάδες της Γ’ Εαθνικής όπως είναι ο Άγιος Ιερόθεος. Οι συγκεκριμένες αναμετρήσεις έδωσαν τη δυνατότητα στους παίκτες μου να αποκομίσου πολύτιμες εμπειρίες και παραστάσεις κόντρα σε πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Η φετινή σεζόν, συνολικά ήταν ένα πολύ καλό σχολείο για εμάς. Ένα είδος εμπειριών συλλέκτης, αφού θέσαμε γερές βάσεςι πάνω στις οποίες θα οικοδομήσουμε την ομάδα του μέλλοντος.

 

Από εδώ ακι στο εξής μας μένει να διεκδικήσουμε μία όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση στο πρωτάθλημα, Ο Α.Ο. Χαϊδαρίου επιστρέφει και είμαστε όλοι μας πολύ χαρούμενοι για το γεογνός ότι ανταποκρινόμαστε στο ειδικό βάρος του συλλόγου όπου εκπροσωπούμε΄. Οι παίκτες μου μαθαίνουν πλέον να αντέχουν στην πίεση και αναδεκνύουν τις ικανότητές τους».

 

 

 

Related posts

Τσαμόπουλος Γιώργος (Διάνα): “Βγάζω το καπέλο στους παίκτες μου”

abola10

Με Νικολαϊδη στο τιμόνι η Αθηναϊδα!

Kώστας Παλαιολόγος

ΣΟΥΡΜΕΝΑ – ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Η συνέντευξη Τύπου

abola10