free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μπουγάς: «Χρειαζόμαστε πάση θυσία τη νίκη»

Στην κρισιμότητα του διακοπτέντα αγώνα με την Ιεράπολη, αναφέρθηκε ο τεχνικός των Μελισσίων Δημήτρης Μπουγάς

 

 

 

 

Μπορεί να βρισκόμαστε σε εορταστική διάθεση και να μη διεξάγονται αγώνες ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣΑ στο σύνολό τους λόγω του τριημέρου της Αποκριας, ωστόσο στον γενικότερο κανόνα υπάρχει μία εξαίρεση.

 

Κι αυτή αφορά την διακοπείσα αναμέτρηση των Μελισσίων κόντρα στην Ιεράπολη.

Ένα παιχνίδι το οποίο δεν είχε συνεχιστεί προ δύο εβδομάδων λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που επικρατούσαν στο Λεκανοπέδιο, όπως φυσικά και σε ολόκληρη τη ελληνική επικράτεια. Σε μία αναμέτρηση η οποία υπενθυμίζουμε ότι είχαμε διακοπεί στο 25ο λεπτό και είχε βρει τη γηπεδούχο ομάδα να προηγείται με 1-0.

 

Ο τεχνικός των Μελισσίων Δημήτρης Μπουγάς έσπευσε να δώσει το δικό του στίγμα για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση, η οποία θα συνεχιζστεί από το σημείο, όπου είχε σταματήσει:

 

«Αντιμετωπίζουμε μία πολύ επικίνδυνη και φορμαρισμένη ομάδα, όπως είανι η Ιεράπολη, η οποία καίγεται για βαθμούς. Από την πλευρά μας έχουμε προτοιαστεί κατάλληλα, ώστε να  διαχειριστούμε κατάλληλα το παιχνίδι και το υπέρ μας προβάδισμα, Γεγονός το οποίο θα πρέπει να μας κάνει ιδιαίτερα συγκεντρωμένους και προσεκτικούς. Χρειαζόμαστε πάση θυσία τη νίκη, ώστε να εδραιωθούμε στην πρώτη δυάδα του βαθμολογικού πίνακα αι θα πρέπει να είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στο αγωνισιτκό μας πλάνο. Μόνο σε μία τέτοια περίπτωση θα καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τον στόχο μας. Το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο».

 

 

 

 

Related posts

Ψαρρός: «Μας βγήκε η κούραση»

Kώστας Παλαιολόγος

Βενάκης: «Να κάνουμε φρούριο την έδρα μας!»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΟ: Με κλήρωση οι κυπελλούχοι

abola10