free page hit counter
21 C
Αθήνα
17 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σταμπουλίδης: «Δεν εγκαταλείπουμε την προσπάθειά μας»

Το σύνθημα για σκληρή μάχη μέχρι τέλους, όσον αφορά την υπόθεση παραμονή, έδωσε ο τεχνικός του Μικρασιατικού Κώστας Σταμπουλίδης 

 

 

 

Αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρις εσχάτων, ώστε να διεκδικήσουν με τις πιθανότητες που τους αναλογούν το πολυπόθητο εισιτήριο της παραμονής στον πρώτο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ. φέρονται οι πάντες στον Μικρασιατικό.

Στην ιστορική ομάδα της Καισαριανής έχουν ήδη βγάλει από την μνήμη τους το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Αθηναϊκό όπο ηττήθηκαν με 3-1 και επιχειρούν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τη διακοπή του πρωταθλήματος, ώστε να πρετοιμαστούν κατάλληλα, ενόψει τη καθοριστικής συνέχειας που τους περιμένει.

Αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με την σχεδόν βέβαιη Πρωταθλήτρια ΑΕ Κηφισιάς.

Με τον τεχνικό Κώστα Σταμπουλίδη να δίνει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα:

«Θα ξεκουραστούμε αυτό το τριήμερο που έρχεται και  κατόπιν θα θέσουμε στην τελική ευθεία την προετοιμασία μας, ενόψει του καθοριστικού αγώνα με την ΑΕ Κηφισιά,. Σίγουρα δε δείχνουμε καμία διάθεση να εγκαταλείψουμε την προσπάθεια και θα παλέψουμε μεόλες μας τις δυνάμεις στις οκτώ εναπομείνασες αγωνιστικές για την εξασφάλιση της παραμονής. Όσον αφοά ειδικά το παιχνίδι με την Κηφισιά, σίγουρα μας περιμένει πολύ δύσκολο έργο, ωστόσο, οφείλουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί γίνεται»

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Όλα τα αποτελέσματα στην Α’ Αθηνών

Abola Team

Τζίτζης: «Φαβορί η Κηφισιά, αλλά θα παλέψουμε!»

Kώστας Παλαιολόγος

Παρέμεινε στο κυνήγι του τίτλου η ΑΕ Ηρακλείου (2-1)

Abola Team