free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Καπράλος: «Να είμαστε απόλυτα έτοιμοι με το Μαρούσι»

Τις προτεραιότητές του, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας που περιμένει την ομάδα του, ανέλυσε ο τεχνικός της Κορωνίδας Γιάννης Καπράλος

 

 

 

 

Ένα δείγμα των εφετινών της δυνατοτήτων παρουσίασε η Κορωνίδα στο φιλικό που έδωσε με αντίπαλο τα Πατήσια τα οποία και νίκησε με το ευρύ 4-0.

 

Απέναντι στο γειτονικό σωματείο ο τεχνικός Γιάννης Καπράλςο είχε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να διαγνώσει τον βαθμό ετοιμότητας των περισσότερων διαθέσιμων παικτών του, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας που περιμένει την ομάδα του στον «μαραθώνιο του τετάρτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ.

Με τον έμπειρο προπονητή να μένει απόλυτα ευχαριστημένος από την αγωνιστική συνέπεια και την όρεξη των παικτών του.

 

Ο Γιάννης Καπράλος έσπευσε να δηλώσει τα εξής: «Δώσαμε ένα δυνατό φιλικό τεστ κόντρα στα Πατήσια όπου είχαμε την ευκαιρία να εξάγουμε χρήσιμα συμπεράσματα και να διαπιστώσουμε τον βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας, όπου βρισκόμαστε. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα των ποδοσφαιριστών μου Πλέον η προσοχή μας επικεντρώνεται αποκλειστικά στο επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει  κόντρα στο Μαρούσι, για τις ανάγκες του οποίου δουλεύουμε πυρετωδώς, ώστε να εμφανιστούμε απόλυτα έτοιμοι».

 

Related posts

Αλλαγή σελίδας στην ΑΕ Μεταμόρφωσης!

Ρένος Γιαμπουράς

ΕΠΣΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα – η επόμενη αγωνιστική

Abola Team

Στο «-1» ο Δούρειος από την «κορυφή»

Nάσος Φακίδης