free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Κλώτσησε» βαθμούς ο Εθνικός

Σε οδυνηρή «λευκή» εντός έδρας ισοπαλία απέναντι στο ΣΥΝΚΑ υποχρεώθηκε ο Εθνικός χάνοντας πολύτιμο έδαφος για την υπόθεση – άνοδο

 

 

 

 

Δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για την επίτευξη της ανόδου στον πέμπτο όμιλο της Γ’ Εθνικής, «κλώτσησε» ο Εθνικός μένοντας στο στείρο 0-0 απέναντι στο ΣΥΝΚΑ, στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της 20ής αγωνιστικής.

 

Από την άλλη πλευρά το συγκρότημα του Κώστα Ανυφαντάκη άντεξε στην πίεση του αντιπάλου και πήρε ένα αποτέλεσμα, το οποίο βοηθάει σημαντικά και στο κομμάτι της ψυχολογίας ενόψει της συνέχειας. Παρέμεινε, εξάλλου, αήττητο για 5ο σερί ματς, έχοντας 2 νίκες και 3 ισοπαλίες.

 

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, αν και ο χανιώτικος σύλλογος απείλησε στο ξεκίνημα μ’ ένα κοντινό σουτ του Βεστάκη. Στο 29’, βέβαια, το σύνολο του Καραδήμου έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά ο Ρομάνο είχε σουτ στο δοκάρι, στη σημαντικότερη στιγμή του πρώτου μέρους.

 

Ο Εθνικός πίεσε αρκετά στο δεύτερο ημίχρονο και στο 93’ κέρδισε πέναλτι, ωστόσο, ο Παυλάκης που ανέλαβε την εκτέλεσή του, έστειλε την μπάλα άουτ.

 

Εθνικός (Λουκάς Καραδήμος): Κολιοφούκας, Βλάχος, Μηλιώτης, Κορνέζος, Χριστοφιλέας, Σκεντεράι, Τσιλιγκίρης, Αλεξίου, Μάναλης (64’ Μπλάνκο), Ρομάνο (58’ Παυλάκης), Σταματακος (58’ Πολίτης).

 

 

ΣΥΝΚΑ (Κώστας Ανυφαντάκης): Πονηρός, Βαρδάκης (74’ Κυτράκης), Παληγεώργος, Παπατζίκος, Καρβουνιάρης, Φουκαράκης, Μαζιώτης (79’ Μαζιώτης), Βεστάκης (53’ Μαθιουδάκης), Νικόλτσης, Σινκ, Τσίτας (65’ Βασιλάκης).

 

 

Related posts

Ο Πάρης Αδράλας επιστρέφει στον πάγκο του Φωστήρα

Mάνος Χρυσός

Λαϊβεράς: Χαρούμενος που επιστρέφω στο Κερατσίνι!

abola10

Έκλεισε το κεφάλαιο Βέρμπη στην Κηφισιά

abola10