free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ABOLA PLUS

Νίκη για εθνική Ενόπλων σε φιλικό

 

Νίκη σε αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα πέτυχε η Εθνική Ομάδα Ανδρών Ποδοσφαίρου Ενόπλων Δυνάμεων. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αγωνίστηκε στο Δημοτικό γήπεδο Αταλάντης απέναντι στη Μικτή ΕΠΣ Φθιώτιδας, ώστε να ενισχυθεί οικονομικά άνθρωπος που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και επικράτησε με 2-0.

 

Οι δύο ομάδες εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο συνοδευόμενες από την μπάντα του Δήμου Λοκρών. Μετά την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, καθώς και τον σύντομο χαιρετισμό του Δημάρχου κυρίου Λιόλιου, το παιχνίδι ξεκίνησε και οι ποδοσφαιριστές χειροκροτήθηκαν από τους σχεδόν 300 φιλάθλους, που βρέθηκαν στο γήπεδο. Η Εθνική Ομάδα κυριάρχησε στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και στο 27’ άνοιξε το σκορ, χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Γιαννιώτας. Ο 25χρονος ακραίος χαφ τροφοδοτήθηκε από τον Κατσιγιάννη, βγήκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και με εξωτερικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

 

Στο ημίχρονο του αγώνα απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες. Μία από αυτές δόθηκε στο Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ) και την παρέλαβε ο Πλωτάρχης, Χρήστος Καλαϊτζίδης. Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε και στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και την παρέλαβε η Ολυμπιονίκης, Επισμηναγός, Κατερίνα Θάνου, ως εκπρόσωπος του Υπουργείου. Είχε προηγηθεί αγιασμός, ενώ την απονομή των πλακετών ακολούθησαν τα εγκαίνια του ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου, στο οποίο θα γίνουν και άλλες παρεμβάσεις (κερκίδες, ταρτάν κ.ά.) στο εγγύς μέλλον.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Εθνική Ομάδα Ενόπλων Δυνάμεων διπλασίασε τα τέρματά της στο 72’. Το γκολ σημείωσε ο Ζαχαρόπουλος, στου οποίου τα πόδια κατέληξε η μπάλα μετά από κόντρες, με ψαλιδάκι μέσα από την περιοχή.    

 

Εθνική Ενόπλων (Β. Βούζας): Γιαννίκογλου, Σφυρογιαννάκης, Βουρνάζος, Βλάχος, Ευαγγέλου, Μπουλούλης, Κλης, Χατζής, Γιαννιώτας, Τσούκαλος, Κατσιγιάννης.

Αγωνίστηκαν και οι: Μολφέσης, Ανιτσάκης, Κούσης, Κυριάκης, Τσιγάρας, Δημαράς, Σκοπελίτης.

Related posts

Η μεγάλη ροκ συναυλία στο Γκάζι με 50 συγκροτήματα

Abola Team 3

Οι Χρυσές Σφαίρες 2018

Abola Newsroom

Δικαίωση για τον Ασπρόπυργο

abola10