free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σε εξαιρετική κατάσταση ο Ιωνικός, 2-0 την Χαλκίδα

Την κπληκτική του φόρμα πιστοποίησε ο Ιωνικός επικρατώντας της Χαλκίδας με 2-0 σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στη Νεάπολη

 

 

 

 

Ο Ιωνικός επικράτησε με 2-0 της Χαλκίδας σε φιλικό παιχνίδι  που έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο της Νεάπολης. 

Η ομάδα του Ιωνικού μπήκε δυνατά και αποφασισμένα στα πρώτα λεπτά με σκοπό να σκοράρει ένα γρήγορο γκολ, ωστόσο οι προσπάθειες των Καρέλη-Σάμιου και Καλλέργη δεν βρήκαν στόχο. Τελικά, στο 35′ η εξαιρετική συνεργασία Μουστάκη-Κατσικογιάννη βρήκε σε θέση βολής τον πρώτο ο οποίος «εκτέλεσε» τον Μπάνκοφ για το 1-0!

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Κατσικογιάννης ήταν αυτός που βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και σούταρε προς την εστία σε μία φάση όπου ο Βούλγαρος κίπερ της Χαλκίδας δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Το ματς και στο β ημίχρονο είχε σχετικά γρήγορο ρυθμό με τον Ιωνικό να έχει κατοχή μπάλας και να δημιουργεί φάσεις ,αλλά να μην βρίσκει στόχο, ενώ στη μοναδική καλή στιγμή των φιλοξενούμενων, ο Σπυράκης βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά ο Μακρυωνίτης  έδιωξε με τα πόδια.

Ιωνικός: Μακρυωνίτης-Μουστάκης-Δημακάκος-Πατσατζόγλου-Καρέλης-Γκοτσούλιας-Θέος-Καλλέργης-Σάμιος-Κατσικογιάννης-Ατματσίδης. Έπαιξαν και οι Μιχαλακάκος-Μακρίδης-Καρυτινός-Πογοσιάν-Κουιρουκίδης-Λαουτάρης (αναπληρωματικός κίπερ).

Χαλκίδα: Μπάνκοφ-Μπιτσκοφ-Αγγελής-Μπαντούνας-Σχίζας-Πατερίτσας-Παπαδάκης Σπυράκης-Παναγιωτόπουλος-Νταμπος-Παλαιολόγος. Έπαιξαν και οι Βουρνάζος-Κολοβός-Ρούμπος-Μπασινάς-Σταματούκος-Μακριτς..

Related posts

Τα αποτελέσματα της Γ Εθνικής σε 5ο και 6ο όμιλο για τη 11η Αγωνιστική

Abola Newsroom

Πανάκης: Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη… γιατί αγαπάω τον Φωστήρα!

Mάνος Χρυσός

Σεροπιάν: “Ο στόχος επιτεύχθηκε”

abola10