free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μπουγάς: «Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη»

Στην αξία του «τριπόντου» επί της Ιεράπολης αναφέρθηκε ο τεχνικός των Μελισσίων Δημήτρης Μπουγάς

 

 

 

Την εξαιρετική τους πορεία στον δεύτερο ανταγωνιστικό όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ συνέχισαν ακάθεκτα τα Μελίσσια επικρατώντας με 2-0 της Ιεράπολης στο διακοπέν παιχνίδι.

 

Η ομάδα των βορείων προαστίων, η οποία μέχρι το σημείο της διακοπής στο 25ο λεπτό προηγείτο με 1-0, κατάφερε στα εναπομείναντα 65 λεπτά να διαχειριστεί κατάλληλα το παιχνίδι και το υπέρ της σκορ και φυσικά να φφτάσει σε μία νίκη, την οποία είχε άμεση ανάγκη.

 

Μία επιτυχία  η οποία της επέτρεψε να αποσπαστεί ακόμη περισσότερο από τους διώκτες της και φυσικά να αισθάνεται πολύ πιο άνετα σε ό,τι αφορά την προσπάθεια που επιχειρεί για την απευθείας άνοδο στην Α’ Κατηγορία.

Ενδεικτικές είναι  οι δηλώσεις του τεχνικού Δημήτρη Μπουγά:

 

«Θεωρώ ότι πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη, που μας έδωσε τη δυνατότητα να αποσπαστούμε από τους ανταγωνιστές μας και να νιώθουμε πολύ πιο άνετα όσον αφορά την εκπλήρωση του στόχου της ανόδου. Διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα, όπως είναι η Ιεράπολη, Πλέον το μυαλό μας στρέφεται στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Κένταυρο Ββριλησσίων, όπου θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

 

 

Related posts

Χαραλαμπίδης: «Το σκορ δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του αγώνα»

Kώστας Παλαιολόγος

Κάθε παιχνίδι κι ένας τελικός λένε στον ΠΟΨ

Abola Team 3

Φιλίππου: «Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι!»

Kώστας Παλαιολόγος