free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φιλίππου: «Να παραμείνουμε προσηλώμενοι»

Το στίγμα του για την απαιτητική συνέχεια που περιμένει την ομάδα του έδωσε ο τεχνικός της Κηπούπολης Δημήτρης Φιλίππου

 

 

 

 

Για τρίτη διαδοχική σεζόν η Κηπούπολη έχει στρέψει πάνω της όλα τα βλέμματα των θιασωτών του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αθήνας, χάρη στην πολύ αξιόλογη και πρωταγωνιστική της πορεία , σε συνδυασμό με το ελκυστικό ποδόσφαιρο που αποδίδει.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων , η οποία έχει εδραιωθεί στην προνομιούχο δεύτερη θέση του πρώτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ με 46 πόντους, πέντε λιγότερους από τον πρωτοπόρο Παπάγο, έχει αποσπαστεί εννιά πόντους από τοςυ τρίτους Άτταλο, Φοίνικα Περιστερίου και Κολωνό και φυσικά έχει κάθε λόγο να αισθάνεται πολύ πιο άνετα, σε ό,τι αφορά την εκπλήρωση του στόχου της ανόδου.

 

Με τον τεχνικό Δημήτρη Φιλίππου να σημειώνει τα εξής:

 

«Έχουμε αποκτήσει ένα πολύ καλό και ξεκάθαρο προβάδισμα εννιά βαθμών από τους ανταγωνιστές μας, την οποία καλούνμαστε να διαχειριστούμε κατάλληλα, ενόψει της καθοριστικής τελικής ευθείας. Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος ακολουθεί το ντέρμπι κορυφής με τον πρωτοπόρο Παπάγο, για τις ανάγκες του οποίου θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να φανούεμ όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί γίνεται και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, που θα μας φέρει ακόμη πιο κοντά στην εκπλήρωση τους τόχου που έχουμε θέσει. Αυτό που προέχει, είναι να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να φανούμε απόλυτα προσηλωμένοι στο αγωνιστικό μας πλάνο.»

 

 

 

Related posts

Ψύλλιας: «Φανερώνουμε δείγματα προόδου»

Kώστας Παλαιολόγος

Ήττα αλλά πρώτος ο Παπάγος

Nάσος Φακίδης

Λύγκος: «Προσηλωμένοι στο αγωνιστικό μας πλάνο»

Kώστας Παλαιολόγος