free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουφογιαννάκης: «Θα παλέψουμε μέχρι τέλους!»

To σύνθημα γφια νίκη επί του Αίμου Πετρούπολης έδωσε ο προπονητής της Κοψαχείλας Αντώνης Κουφογιαννάκης

 

 

 

Με τον δείκτη αποφασιστικότητας στα ύψη συνεχίζει ακάθεκτη η Κοψαχείλα την προετοιμασία της ενόψει της κρίσιμης τελικής ευθείας του πρωταθλήματος.

 

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος βρίσκει το συγκρότημα των νοτίων προατίων να φιλοξενεί τον δυνατό Αίμο Πετρούπολης σε μία αναμέτρηση το αποτέλεσμα της οποία ςαναμένετια να διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο στη έκβααση της μάχης της ανόδου στην Α’ Κατηγορία.

 

Χαρακτηριστικές του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί στην ομάδα, είναι οι δηλώσεις του ετχνικού Αντώνη Κουφογιαννάκη:

 

«Βάζουεμ στη τελική ευθεία την προετοιμασία μας ενόψει του επερχόμενου καθοριστικού αγώνα που μας περιμένει κόντρα στον Αίμο Πετρούπολης, Αντιμετωπίζουεμ μία ιδιαίτερα δυνατή και ποιοτική ομάδα, η οποία έχει θέσει τους ίδιους στόχους με εμάς και επομένως το αποτέλεσμα που θα προκύψει θα σημάνει παρα πολλά. Από την πλευρά μας χρειαζόμαστε πάση θυσία τη νίκη, που θα μας επιτρέψει να μείνουμε κοντά στις θέσεις που οδηγιούν στα μπαράζ ανόδου. Είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε μέχρι τέλους.»

 

Στο καθαρά αγωνιστικό «κομμάτι» οι Μιχάλης Τσίκος και Φώτης Βεϊζάι δείχνουν να ξεπερνού τα διαστρέμματα που αντιμετώπιζαν και τίθεται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

 

 

 

Related posts

Μαρτέκας τέλος από την Ελευθερούπολη

abola10

Τριάρα για τον Άγιο Θωμά!

abola10

Σομπότοβιτς: «Παλεύουμε όλα τα παιχνίδια»

Kώστας Παλαιολόγος